-99 Galantin tukivarsista

Toppo

Galant 2,4GDI GLS -99
Liittynyt
14 Kesäkuu 2004
Moroo..
Kukas osaa sanoa sopiiko 92-96 vuosimallien E5-8 Galanttien etupään etummainen alatukivarsi vuoden -99 EA0 malliin..? Arvailua tähän suuntaan on täällä ollut aiemminkin.. (Aikaisemmin valittamani nirinän ja narinan aiheuttaja nimittäin löytyi katastuksessa..  :p )

Mistäs muut ovat tohon -99 -> malliin noita tukivarsia hommailleet kun niitä kuulemma menee..? Tuntuu löytyvän jotenkin nihkeästi - paitsi tietty vehosta varmaan mutta sieltä nyt ei oikein periaatteestakaan.... ::)

t.t.
 
Merkkiliikkeestä, merkkiliikkeestä. Tuntuu mitsuissa aika tarkalleen olevan se 150tkm kun edestä lähtee kamaa vaihtoon..
 
..totta turiset - nyt on lasissa 160tkm, mutta kyllä nirinät alko jo 150:ssä..  ..ja sekin on totta että saahan noita joo merkkiliikkeestä tilaamalla, mutta 225€ halus ainakin Tampereen Stockmann-auto siitä - ja se on kyllä sen verran että pistää kyselyttään josko sittenkin jostain muualta moisen vänkyrän sais.. ~100€ näyttäs olevan toi vanhemman mallin tarvikkeena ja se sopis kyllä meikäläisen lompanssille paljon paremmin jos se vaan autolle kelpais..  ;)
 
Jahas, liittyyköhän mun Lantun narina tähän aiheeseen? Tänään alkoi kuulua hitaassa vauhdissa hiljalleen jarrutettaessa narinaa vasemmasta etukulmasta. Ääni on sellainen säännöllinen, äh vaikea selittää, mutta ääntä ei kuulu kun jarruttaa voimakkaammin hiljasessa vauhdissa. Kovasta vauhdista kun jarruttelee, ääntä ei kuulu. Kilsoja pikkuneidillä on 155 tkm
 
..no meikäläisellä ei oikeestaan jarrutellessa narissut, vaan kääntäessä - ja vähän kun täysillä keulaa kulmasta painoi.. En oikein osaa kuvitella alapallon narisevan hiljalleen jarruttaessa jolloin etupää ei edes painu juuri alaspäin..
 
Tää on sit varmaanki jotain muuta narinaa. Jarrulevyssä ei ainakaan näy mitään rupuja, et ei kai siitäkään johdu. Jatkamma tutkimuksia...
 
Itte kävin eileen hakemas purkuosan(29.000 ajetusta) galantista ja hintya oli 50 euroa, ja itte ku vaihtoi niin ei muita kuluja. Kartio meinas olla lujas, mutta siitäkin selvittihin. Ja kyllähän nuota tuntuu purkuosana olevan muillakin ja jos hinta on 50-60 euroa niin kyllä se saa mut ainakin turvautumahan käytettyhyn osahan. Ja kuulemma vanha konsti on että laittais injektioruiskulla aina silloon tällöön nivelkumista läpi hieman öljyä, tiä sitte auttaako mutta ainakin joskus muinoon on näin tehty. Mulla erellisehen koitettihin samaa kun jo narisi ja silloon se ei auttanu, mutta jos laittaas vaikka 40.000 km välein niin saiskohan sillä lisää kilometrejä niihin, pitää kokeella.
 
No tottahan sillä rokottamisella varmaan pallonivelelle kilsoja lisää saa - meikäläiselläkin sieltä vanhasta vesi tirskui sieltä kumin alta kun sitä puristeli mutta rasvaa ei paljo ollu.. Käsittääkseni sinne olis kyllä syytä painaa vaseliinia eikä öljyä sillä ruiskulla.. Miten löysitkin ton purkuosana? Soittokierros hajottamoille? Ite koitin kaikenmaailman netin kautta toimivat purkuosa haut, mutta ainuttakaan ei löytyny.. 220€ makso uus alkup. Sillä hinnalla ei ollu varaa muuta ku vaihtaa ite ;) Kartio tippu yllättävän helposti parilla vasaran napautuksella kylkeen..
 
Takaisin
Ylös Bottom