Ajovalojen korkeudensäätö mitsubishi evo 7

-mulizor-

New Member
Club Member
Liittynyt
16 Marraskuu 2016
Tykkäykset
0
#1
Iltaa. Kyssäri tosta ajovalojen korkeuden säädöstä. Autossa ysin etuvalot eu pykälien mukaan. Umpioissa on korkeudensäätö moottorit. Onkos seiskassa johdot noille korkeuden säädöille vai pitääkö ne itekseen vetää? Muutaman vuoden tässä katsastellut ja keksinyt syitä minkä takia ei pelaa. Miten ootte hoitaneet tuon homman. Ihmettelen vain että auto ollut suomessa kauan eikä tuo korkeuden säätö ole ikinä toiminut. Autossa on kuitenkin jäykkä alusta niin tarviiko tuota korkeuden säätöä laisinkaan?
 

nokonzok

Active Member
Yritys
Liittynyt
31 Lokakuu 2005
Tykkäykset
2
Sijainti
Espoo
#2
JDM-autoissa ei enää nykyään tarvitse korkeudensäätöä, jos sitä ei ole siellä alunperinkään ollut. Ei siis kannata tehdä mitään.
 

-mulizor-

New Member
Club Member
Liittynyt
16 Marraskuu 2016
Tykkäykset
0
#3
Iltaa, ja kiitoksia suuresti edellisistä vastauksista. Huomenna katsastus päivä edessä ja autoa on viritelty katsastus kuntoon ja kaikki näyttäisi olevan ok.
Onko tuosta korkeuden säädöstä nyt ihan viralisesti jossakin sivulla mustaa valkoisella jos se katsuri alkaa vääntämään munkaan tälläisistä jonnin joutavista asioista kättä, olisi ainakin hyvä olla muutakin fakta tietoa kuin tämä, minä luotan kyllä mutta ei näistä katsastus miehistä oikein tiedä :D
 
Ylös Bottom