Automaattivaihteiston vika

S

sakeus

Guest
Galantin (2.5 V6 -99) matka loppui ilman edeltävää varoitusta kesken ajon. Vakionopeudensäätimellä ajettaessa auto ei vastannut kaasun painamiseen ohitustilanteessa, vaan veto katkesi, auto rullasi vauhtinsa pois ja pysähtyi, eikä lähde liikkeelle millään vaihteella.

1. Valistuneita arvauksia vian syystä?
2. Etelä-Suomessa korjaamo, joka todella tuntee nämä laitteet?
 
Vs: Automaattivaihteiston vika

1.Turbiinin spoorit, öljypumppu tai suodatin. Onhan siellä öljyä?
2.Onnea etsintään
 
Vs: Automaattivaihteiston vika

luettavaa:

http://www.mitsubishiclubfinland.com/keskustelu/index.php?topic=17091.0

Lue myös ne muut linkit, siellä on tarinaa siitä spooriviasta.
 
Vs: Automaattivaihteiston vika

Kiitokset tähän mennessä vastanneille. Kommenteistanne oli merkittävää hyötyä. Joitakin lisäkysymyksiä esitettiin; kyseessä on tämä käsivalintamahdollisuudella varustettu laatikko; moottorin äänessä en havaitse mitään erikoista, enkä kuule muutenkaan ylimääräisiä sirinöitä.

Asiasta haastatellut remonttihenkilötkin ovat jokseenkin yksimielisesti arvanneet kyseessä olevan turbiiniakselin vaurio. Ilmeisesti se on se todennäköisin vika. Saa nähdä.

Nyt auto lomailee ja odottaa pääsyä vantaalaiselle pajalle 2 - 3 viikon kuluessa. Esitetty kustannusarvio on tässä vaiheessa 1,0 - 1,5 k€.

Hyvää kesän jatkoa!

Sakeus
 
Vs: Automaattivaihteiston vika

Ehkä vähän aiheen vierestä, mutta Invec_II automaattiin (-00) liittyvää:

Kun siirrän vaihdekeppiä P-asennosta D-, tai R-asentoon ja virta on päällä, niin laatikosta kuuluu vaimeaa sirinää. En muista aikaisemmin kuulleeni tuota vuosien varrella, joten kuuluuko ääni asiaan??
 
Takaisin
Ylös Bottom