Bosch laturin osat

Liittynyt
24 Elokuu 2011
Tykkäykset
0
#1
Ihmettelin kovasti paikallisessa osaliikkeessä kun ei heidän järjestelmissään näy Carisma 1.6:n laturin varaosia, ei laakereita tahi hiiliä. Googlaamalla löytyy alkuperäisvaraosien numerot ja niitä sitten muutamasta kotimaisesta weppikaupasta (ei tietenkään samasta). Noh, laakerit lienee usein standardikamaa. Jo perille tullut toinen Boschin alkuperäislaakeri oli Koyon vakiolaakeri 6303 (17x47x14mm) ja toinenkin lienee vakiokokoinen. Jos laakerityypin olisi tiennyt niin laakerit olisi voinut tilata ihan muualta ja noin kolmasosa hintaan.

Laturin osia löytyy enemmänkin http://www.lima-shop.de/en/index.php/cat/c11_Alternator-Parts.html (jos vielä löytyisi taulukko mihin laturiin matkä laakerit). Hyvin kuvattu Bosch laturin remppaohje http://www.rangerovers.net/repairdetails/electrical/boschaltrepair.htm
 
Liittynyt
24 Elokuu 2011
Tykkäykset
0
#2
Vs: Bosch laturin osat

Nyt toinenkin laakeri tuli (Opel-varaosana), ihan vakiolaakeri mallia 6203 (17x14x12). Tämä varaosan valmistaja on puolalainen NSK.
 
Liittynyt
24 Elokuu 2011
Tykkäykset
0
#3
Vs: Bosch laturin osat

Vaihdoin vihdoin laakerit. Takapään laakerit helppo juttu. Etupään neljästa ruuvista kaksi porasin kaksi irti. Kolmivartinen pieni ulosvetäjä piti hankkia etupään laakerin irroitukseen + pienellä tohottajalla hieman lämpöä. Nyt laturi pyörii hiljaisesti.
 

RapajuoppoPutkiMies

Galant Gti Dyn4 Ms´n´S V2.2 29q2 -ala Perkamo-
Liittynyt
29 Maaliskuu 2007
Tykkäykset
0
Sijainti
Jämsä
#4
Vs: Bosch laturin osat

Jollen kovin väärin muista, pitäs laturin laakerit olla isommalla välyksellä, kuin pirkkisperus laakerit :peukku
 
Ylös Bottom