carisma 97 valot

janille

New Member
Liittynyt
20 Marraskuu 2011
tälläinen vika olisi... virran kun laittaa päälle syttyvät ajovalot ja mittarivalot yms, eli ajovaloautomatiikka toimii. viiksestä kun vääntää asentoon "parkki" niin valot tietysti sammuvat. mutta kun kääntää asentoon ajovalot, ne eivät syty. myös pitkät ei toimi, ei edes vilautusvalot. pitkien merkkivalo ei myös toimi. viiksi, releet, virtalukonpohja on vaihdettu. sulakkeet on käyty läpi. myös johdot näyttävät olevan ok. ja valoautomatiikan rele järjestelmä on uusittu... onko kellään mitään vinkkiä mistä hakea vikaa?
 
Vs: carisma 97 valot

auto oli tänään merkkihuollossa 2 tuntia.. laihoin tuloksin. sulakerasiasta valoille ei ole ongelmaa. torstaina jatketaan. vianetsintä maksaa 90e. niinkauan haetaan et vika löytyy...
 
Vs: carisma 97 valot

Juuri työvoiton ottaneena Galantista voinen kertoa vaikkakaan en tiedä miten samantyyppiset järjestelmät näissä on niin mulla oli/on vikana se että virtaa tulee mutta maa on hukassa löydettiin kuvien perusteella mahdollinen paikka missä maa katoaa mutta enään ei etsitty vaan vedettiin viiksen pistokkeelta maat suoraan polttimon piuhaan. Ja nyt toimii valot ihan oikein, ainoastaan mietityttää mitä piuhat tykkää kun ei maata ole jaettu useammasta paikasta vaan kiertää läpi kaikki polttimot.
No kunhan katsastumiehelle kelpaa ni voin ajella vaikka ilman pitkiä :D Edit: Nyt on vielä rele laitettu oikeaoppisesti väliin, olisko valot vielä bonuksena kirkkaammatkin :D
 
Vs: carisma 97 valot

merkkihuollon mukaan vika olisi diodisulakkeessa (?) päästää kuulemma virtaa molempiin suuntiin... tilattu uusi hollannista. muuta vikaa eivät tiedä.. onko jollain kokemuksia em sulakkeesta?
 
Vs: carisma 97 valot

Terve.
Itselläni ilmestyi vastaava ongelma vastaavassa autossa..
0-asennossa lyhyet palaa normaalisti.
parkki-asennossa parkit ok.
1-asennossa parkit jäävät palamaan, lyhyet ei pala, pitkät ei pala (edes merkkivalo mittaristossa)

Voikohan tuon tulipellissä kuskin nurkassa olevan valoautomatiikan johtohässäkän ohittaa?

Releboksin releet vaihdetti parkkireleen ja ajovalojen releen kanssa ristiin(ei vaikutusta ja ajovalojen rele toimii kun 0-asentoa ränkkää).
Samoin tuossa DRL(valoautomatiikan) releet..
Näistä vain toinen toimii, kun valot käännetään 0-asentoon tai sieltä pois.


diodisulake ei antanut mitään hakutuloksia, että mitä /missä tämmöinen sijaitsee?

Mitkä releet tms. ovat repsikan jalkatilassa keskikonsolin alamuovin takana(netistä googlettelin coilrelay)

Onneksi mitään kiirettä ei itselläkään ole, 23.12. leimalle(sopivasti levisi)
 
Takaisin
Ylös Bottom