Carisma -98 mittarivalot

CAI-723

New Member
Liittynyt
22 Syyskuu 2009
Onko paha homma vaihtaa noi mittarinvalot????Ja sit tuo ns,lämppäripaneeli on ihan pimee kans,neuvoja ja vinkkejä otetaan vastaan,kiitos. :driver :driver :driver
 
Vs: Carisma -98 mittarivalot

Kaksi ristikantaista ruuvia ensin lipasta irti, sitten nykäiset sen mustan lipanalus muovin pois. Sitte mittaristo on kolmella ruuvilla kiinni, ruuvit pois ja otat mittariston irti.
Noin 5min homma, ku lamput on vaihdettu.
Keskikonsolin purku on hieman hitaampi juttu, mutta ei siinäkään kauaa mene.
 
Vs: Carisma -98 mittarivalot

Mulla rupes näyttämään airbagin-merkkivaloa, kun irroitin mittariston, mutta en akunkenkää. Tuli kallis polttimoidenvaihto, kun merkkiliike kinusi 70eur merkkivalon sammuttamisesta/koodien lukemisesta.

Keskikonsolin muovit tuntuu aika rimpuloilta irroitettaessa, sain yhden lämppärinsäädinnupeista hajalle, kun vaihtelin sinne polttimot. Kannattaa varovasti irroitella ja tutustua osiin.
 
Vs: Carisma -98 mittarivalot

ihme että airbägin valo sekos,sillä omassa lankussa akku kii vaihdoin mittariston kiekkamittarilliseen malliin(ja tuli siinä ilmatyynyvalonkin kans harmaita,kun ei ollu ihan vastaava mittaristo)mutta pelaa edelleen ihan kuin ennen.(polttimo kun meni ekaksi väärään reikään vaikka "johdotuksen mukaan "oli oikeassa. ja kaikille tiedoksi KILSAT on edelleen oikeat autossa ;)
 
Vs: Carisma -98 mittarivalot

Jos kojelaudan päällä olevan kellon muovikehyksen meinaat ottaa irti niin se lähtee suoraan taaksepäin takapenkkiä kohti.
 
Takaisin
Ylös Bottom