Celesten uusia ja käytettyjä osia - PALJON

miikka

New Member
Liittynyt
1 Joulukuu 2003
Pitkällisen harkinnan ja pohdinnan tuloksena päädyn myymään suurimman osan varastoihin kertyneistä Celesten osista. Talliin tarvitaan nyt lisätilaa.

Hyllyistä löytyy suuri määrä sekä uusia että käytettyjä osia. Mm. peltiosilla rakentaisi lähestulkoon yhden kokonaisen auton. Lokasuojia, kokonaisia takasiipiä, takaluukku, etu- ja takapeltejä, helmapaloja ym löytyy.

Kulutusosaa, moottoreita (4G32), vaihteistoja, alustan ja moottorin osia, mittaristoja, sisustan ja korin osaa jne jne. Lähes kaikkea löytyy ainakin yksi kappale sekä 76-77-malliin että tuoreempaan.

Yksi projektikorikin on purettuna. Hyvä aihio, varsin kohtuullisilla hitsaushommilla menee. Tosiaan lähes kaikki osat on purettu laatikoihin, joten lähtökohtaisesti myyn pelkkää koria. Voi olla mahdoton homma yhdeltä seisomalta etsiä jokainen mutteri ja nappula korin mukaan. Paperit ja alkuperäinen rekisteriote löytyy. Aikaisemmin mainitsemani istuimet ym. sisustan osat ovat tästä.

Hinnat ovat asialliset, mutta tiedostan kyllä joidenkin osien rahallisen arvon. Isommalle läjälle tietenkin lasketaan hyvä pakettihinta.

Yhteydenotot puhelimella tai sähköpostilla, forumia en seuraa. Osia sekä Vesilahdessa että Heinolassa.
miikka . jaaskelainen miuku iki . fi tai 050 338 91 08.

Ilmoitus on voimassa niin pitkään kuin näet lukea tämän.
 
Tämähän on hieno juttu! Tuli tuossa vuosikymmen takaperin haettua Celeste lapista ja sainpa sen vielä hetkeksi rekisteriinkin. Nyt se on kykkinyt tallissa viitisen vuotta. Vielä ei ole kiirettä aloittaa elvytysprojektia mutta kun se koittaa niin on mukava tietää että varaosaa on löydettävissä. Kaikenlaista pientä puutetta siinä oli. Takaluukun lasi (pleksiä) halki, etupuskurista puuttui toinen koristemuovi, vasen etulokari oli kohdannut jonkin tunkkiäksidentin, varmaan muitakin kolhuja jossain.. ratin takaa puuttui joku muovi, sisusta muutenkin aika härski. Ajosta joutui pois kun tuli muksuja, laturin valo alkoi hehkua ja joku teinijoukko murtautui autoon sättäämään. Ei se mikään helmi ole, enemmänkin rock.. Ajattelin että ehtii sitä taas leikkimään Celestellä myöhemminkin. Kun se aika taas koittaa niin pistänpä Miikalle puhelua!
 
Takaisin
Ylös Bottom