Coltin ('93) sivulasin vaihto

kalee

New Member
Liittynyt
5 Lokakuu 2008
Tykkäykset
0
#1
Heipä hei taas pitkästä aikaa, arvon Mitsukansa!

Ongelmana olisi pelkääjän puolen ikkuna, tai oikeastaan sen asentaminen. Joku pahoinvoiva nuori oli sen päättänyt lyödä sisään ilmeisesti huvikseen, soittimen ja muistitikun oli myös vienyt, tarvetta soittimelle tuskin oli (~satasen Pioneer) kun soittimen etupaneeli oli jätetty siististi penkille... Kaikkea p*skaa toivon hänelle.

Asiaan. Ostin romuttamolta "uuden" lasin, jota sitten yritin tuloksetta asentaa paikalleen pari tuntia isäni kanssa. Lasi tuntuu olevan n. 1,5 cm liian lyhyt, lisäksi kiinnityskohta on myös väärässä paikassa. Onko näiden välimallin Colttien kahden eri version (facelift '96) sivulaseilla eroa? En löytänyt Googlella vastausta, ajattelin että josko täältä sitten. Tai sitten en vain ymmärrä jotain liittyen sen asentamiseen ???

Ohessa pari kuvaa ongelmasta:

http://postimg.org/image/p0casevxn/b07feefa/ <-- Näin paljon kiinnitysreiät poikkeavat sijainniltaan
http://postimg.org/image/nd5bz79s5/fe0ceffb/ <-- Mekanismi näyttää kokonaisuudessaan tältä
http://postimg.org/image/g3ygoxurd/85b3f6ae/ <-- Näin paljon jää rakoa

Pahoittelut kuvista linkkeinä, en saanut niitä foorumille suoraan näkymään...

Kiitos!

EDIT: Autoni on siis vuosimallia 93
 

Ren

New Member
Liittynyt
14 Syyskuu 2014
Tykkäykset
0
Sijainti
Lahti
#2
Vs: Coltin ('93) sivulasin vaihto

Onhan lasi varmasti ikkunatiivisteiden raossa molemmin puolin? Äkkiseltää näyttäis kyllä sopivalta lasilta joka on vaa nyt jostain syystä vinksallaa noissa kuvissa. Joku viisaampi voi tosin tietää onko noissa ko laseissa jotain eroa?

Kerran asiakkaan e39 bemarii vaihoin sivulasin ja siinä meinas jatkuvasti lasin etureuna pompata listan väärälle puolelle ja sillon oli aika samannäkönen istuvuus.
 
Ylös Bottom