Concours d'Elegance Harjattula, Kakskerta, Turku 17.6.2012

Turri

Lancer 1.5HB -91 4G15
Liittynyt
25 Heinäkuu 2005
Tykkäykset
0
Sijainti
Turku/Köyliö
#1
http://www.concours.fi/

Jokavuotinen luksusautojen kokoontuminen valloittaa jälleen Harjattulan Golfin alueen! Alueella aamupäivän aikana niin harvinaisia kuin kaikille tuttujakin urheiluautoja lähtien vanhoista sekä pakastavedetyistä Ferrareista ja Porscheista. Tämän vuoden teemana Carrozzeria Bertonen 100-vuotisjuhla, ja paikalle on erityisesti kutsuttu tämän lajin autonomistajat esittelemään autojaan yleisölle ja tapaamaan toisia harrastajia.

Autot arvostelee kaikkivoipa tuomaristo johon kuuluu niin julkisuuden henkilöitä kuin autoalan ammattilaisia. Arvosteltavat luokat ovat Best Coupe ja Best Open. Jommasta kummasta näistä tulee myös Best of Show. Myös muita kategorioita voidaan kesän aikana päättää.
Autot arvostellaan pääpiirteissään niiden ulkonäön perusteella, johon kuuluu seuraavat alakategoriat:
alkuperäisyyden/kunnostuksen laatu
miten kunnostus on toteutettu
harvinaisuus-ja haluttavuusfaktori
auton design
auton historia
kaikenkaikkiaan ulkonäkö ja valmistautuminen näyttelyyn sekä auton puhtaus
(mikä siis tarkoittaa että autot KIILTÄVÄT!)

Best of Shown voittaja saa itselleen limited-edition mekaanisen GOTTHART Swiss Watchin valmistaman kellon (www.gotthart.com) sekä pronssipatsaan.
Muut voittajat saavat erinäisiä palkintoja, esimerkiksi voittajapokaaleja, viinejä, keräilyesineitä sekä autotavaraa.

Näyttely on katsojilta ilmainen ja paikalle kannattaa saapua jo anivarhain, sillä nurmikenttä on täynnä autoja jo aamuyhdeksästä lähtien ja jotkut ovat paikalla vain pari tuntia. Näyttely on ollut erittäin suosittu aikaisempina vuosina ja monet autoharrastajat ovat pukeutuneet ajan hengen mukaisesti. Luvassa siis kauniita maisemia ja kiiltäviä luksusautoja joita osaa ei kenties nähdä Suomessa kuin tämän yhden kerran vuodessa. ;) toivotaan että ilma on tälläkin kertaa suosiollinen niin saamme nähdä hienoja yksilöitä upeissa puitteissa.
Tervetuloa paikalle!
 
Ylös Bottom