Ebayn halppis sintterikytkimet

Liittynyt
9 Marraskuu 2017
Tykkäykset
7
Sijainti
Espoo
#1
Moro,

Nälkä taas kasvaa syödessä, vaikka onkin mitsu taas telakalla tekniikkamurheiden vuoksi :seina

Samalla kun taas joutuu repimään laatikon irti, voisi kytkintäkin päivitellä kun tuntuu tuo orkkis vähän pehmeältä.

Ebayssä nimittäin näkyy olevan ihan karkkirahalla kaupan noita XTD:n sintterikytkimiä, esimerkiksi tälläinen kitti sisältäen asetelman, sintterilevyn ja painelaakerin 140 dollarin hintaan:
https://www.ebay.com/itm/XTD-PRO-STAGE-4-CLUTCH-KIT-1990-1999-3000GT-TWIN-TURBO-VR4-GTO-STEALTH/192642304458?hash=item2cda6049ca:g:G3QAAOxytdlQ9f0~&vxp=mtr

Kahdella ja puolella huntilla saisi jo kevennetyllä vauhtipyörällä kyseistä settiä, vähän pelottaa vaan että räjähtää vauhtipyörä tuhanneksi palaksi kun ei noista kiinanteräksien laaduista aina tiedä:
https://www.ebay.com/itm/XTD-PRO-STAGE-4-CLUTCH-14LBS-FLYWHEEL-KIT-3000GT-VR4-STEALTH-R-T-TWIN-TURBO/382562143979?hash=item59127b0eeb:g:GxAAAMXQMXRQ50qY&vxp=mtr

Onko näistä jollain omakohtaista kokemusta, jenkkifoorumilla ainakin jakavat mielipiteitä. Kovat ovat ainakin myyjien puheet 60% pidon parannuksesta, mutta jos nyt edes parikymmentä pinnaa saisi lisää niin olisi jo apua, ainakin hintaan nähden.
 
Liittynyt
1 Lokakuu 2009
Tykkäykset
2
Sijainti
Kuopio
#2
Vs: Ebayn halppis sintterikytkimet

Ei oo ks merkin kytkimestä kokemuksia mut aikoinaan Fidanzan sintteri oli vajaan 10tkm ajon jälkeen kulunut niiteille asti, vauhtipyörässäkin jäljet(Ei oireillut mitenkään, selvisi koneen vaihdon yhteydessä sattumalta). Toki tämänkin sai korjattua suomessa uusilla laadukkailla paloilla järkihintaan mut ei tuo vaihdelaatikko jumppa niin mukavaa ole että sitä vähän väliä harrastelis ;D Eihän se hinta aina mikään laadun tae ole mutta se fidanza kuitenkin oli sen x 4-5 kalliimpi kuin tuo linkittämäsi joten hiukan pistää mietityttämään mitä kiinan poika on tuohon hintaan taikonut.

Spec kytkimet on hyväksi todettuja ja kohtuu edullisia :peukku Ite menny viimeiset 6vuotta Rps Carbon Twin Disc setillä, ja luultavasti ei tarvitse ikinä vaihtaa.
 

T. Kiili

Mr. Cyborg
Club Member
Moderaattori
Liittynyt
28 Helmikuu 2004
Tykkäykset
54
Sijainti
kotka
#3
Vs: Ebayn halppis sintterikytkimet

En suosittele. Joskus yhden xtd kytkimen ostin ja se suli alle jo puolella siitä heposista mitä sen olis pitäny kestää. Toinen oli joku gripforce joka sekään ei pitänyt. Investoin clutch masterssin kytkimeen ja on pitänyt ja ihan ok kadullekkin jousitettu sintteri.
 
Liittynyt
9 Marraskuu 2017
Tykkäykset
7
Sijainti
Espoo
#4
Vs: Ebayn halppis sintterikytkimet

Jep, mitä jenkkifoorumilta lueskelin lisää niin ilmeisesti se on aika arpapeliä mitä sattuu saamaan. Ilmeisesti pahimmillaan olleet vakio tarvikeosaa uudelleenbrändättyinä, ainakin paineasetelmat. Ja suprafoorumeilta löytyi hauskoja kuvia kun räjähtänyt kytkin tullut laatikon kyljistä läpi.

Mitenhän on noiden sintterilevyjen laita? Niiden kanssa varmaan ei niin paljoa voi mennä metsään? Vai voiko ???
 

T. Kiili

Mr. Cyborg
Club Member
Moderaattori
Liittynyt
28 Helmikuu 2004
Tykkäykset
54
Sijainti
kotka
#6
Vs: Ebayn halppis sintterikytkimet

Sintterilevykään ei auta jos paineasetelmassa ole ruutia puristaa tarpeeksi.
 
Liittynyt
9 Marraskuu 2017
Tykkäykset
7
Sijainti
Espoo
#9
Juu päivitetään tännekin nyt että mitä tulikaan lopulta ostettua. Eli tapani mukaan poistin ebaustä RPS alumiinivauhtiksen ja south bend clutch:in paineasetelmat käytettyinä. Sintterilevyksi tilasin xtd stage 3 jousitetun.

Ainakin tolla setupilla sintteri + kevyt vauhtis oli helppo stögätä auto. Toinen huomio oli että kytkinpolkimesta tuli huomattavan jäykkä, eli lienee potkua asetelmassa. Kolmas huomio että tuntui ainakin ahvenistolla ajellessa ennen konerikkoa pitävän ihan hyvin.

Meillä on nyt kavereiden kanssa kolmessa nelikko GTO:ssa noi xtd jousitetut sintterilevyt, että saadaan vähän otantaakin tähän kiinanromujen testailuun. Postataan tuloksia sitten jos/kun joltakulta hajoaa.
 
Ylös Bottom