Evo 3 vikavalo

Liittynyt
1 Heinäkuu 2017
Tykkäykset
0
#1
Terve,

Kaverin Evo 3 tehtiin koneremontti crankwalkin takia. Kampura koneistettiin laakerit ja tiivisteet uusittiin, tulpat ja ilmansuodatin uusittiin ja samalla putsailtiin ja maalailtiin konetta kun se osina oli. EGR tulpattiin myös. Paikalleen asennuksen jälkeen kone lähti laakista käyntiin, mutta Check Engine light paloi koko ajan, lämpömittari heittelehti ja tyhjäkäynti oli hukassa, ei pysynyt käynnissä jos yhtään anto kierroksia ja löysäsi kaasun. Tyhjäkäynti korjaantui kaasuläpän puhdistuksella ja lämpömittari anturin vaihdolla ja johtojen korjauksella.

Nyt kuitenkin Check Engine light syttyy kun autolla lähtee liikkeelle. Paikallaan voi antaa kenkää, eikä ole mitään ongelmia. Valo syttyy välittömästi kun lähtee ajamaan. Olisko kellään mitään ideoita, mistä lähteä vielä vikaa hakemaan?
 
Liittynyt
18 Kesäkuu 2015
Tykkäykset
0
#2
Vs: Evo 3 vikavalo

Onhan varmasti kaikki johdot/liittimet kunnolla paikoillaan?

Ja kokeile lukea vikakoodit. Sieltä kuskin jalkatilasta saa diagnostiikkatöpselistä ainakin ledin avulla vilkutettua koodit ulos. En nyt enää muista mistä nastasta ne piti lukea, mutta muistaakseni jossain jenkkien DSM sivustolla oli ohjeita ja taulukko mitä ne koodit tarkoittaa.
 
Ylös Bottom