GALANT 2.5v6 Putkisto

Vs: GALANT 2.5v6 Putkisto

Lastu viritys on todella kallista vapari koneisiin. Putkisto on kylläkin reilu 2" ja sen pitäis riittää mut jos tarviit pari lisä kaakkia niin laita vapaavirtais äänen vaimentimen ja vapaavirtaus suotimen. Jos haluut laittaa rahaa menemään niin säädettävät nokat, kokonaisuutena ruiskuyksikkö uusi, bensa pumppu jne.
 
Vs: GALANT 2.5v6 Putkisto

Kysyppä jos martelius tekee sulle sellaisen kun haluut.
 
Vs: GALANT 2.5v6 Putkisto

Mun kakspuolikkaassa on tehtaalta lähtien vain yksi änkkä :peukku Ja on muuten änkkä vielä parisataatonnia ajetussa yksilösäni merkkiä mitsubishi. En tiedä onko alkuperäinen.
 
Vs: GALANT 2.5v6 Putkisto

Löytyisköhän 2,5l koneelle jostain sopivaa takaäänenvaimenninta muualta kuin timanttitiskiltä, on nimittäin 270e aika suolainen hinta. Ei todellakaan tarvi olla mikään läpivirtaava sport-viritys vaan perheauton äänet tarjoava. Meikäläisen rassiin on joku teini vääntäny sellasen putkistoviritelmän että pää hajoaa kun rpm on 2000-2800. Kyseessä siis -00 2,5 V6 STW.
 
Vs: GALANT 2.5v6 Putkisto

No niin nyt tulee Marteliukselta takavaimentajat ja lupas että matalat pörinät lähtee. 65e/kpl, ei paha. Rovaniemeltä ei saanut mistään mittojen mukaan vaimentajaa, eikä orggistakaan kuin timanttitiskiltä.
 
Takaisin
Ylös Bottom