Galant -93 2.5 V6 neliveto. Mistä varaosia?

rolandzo

New Member
Liittynyt
6 Heinäkuu 2012
Sijainti
Alavieska
Olisi mielessä ostaa 93 Galantti neliveto ja 2.5 bensa koneella. Autossa on ilmeisesti vaihelaatikkovika (ei liiku, vaihe päällä kytkin nostettu :( ). Paljonko maksaisi laatikko ja mistä ylipäätäen kanattaisi kahtoa kyseiseen autoon osia? Miten tapahtuisi vaihto? Saako laatikon eriksen laskettua autosta vai pitääkö nostaa/laskea mootorin kans?
 
Vs: Galant -93 2.5 V6 neliveto. Mistä varaosia?

jos netin syövereistä ei haulla lootaa löydä niin melko varmaan menee timanttitiskin osiksi. ja sillon voi maksaa ihan mitä vaan. tuo on kuitenkin suht harvinainen ,eli ihan joka purkaamolla ei ole .

kyseisestä autosta tolla koneella/tekniikalla ei ole kokemusta,mutta ahdasta vois kuvitella tulevan .mikäli edes mahtuu lootan pudottaa pois konetta irrottamatta.

meinaan on tullu kuitenki noita joskus katottua, ja melko täyteen on konehuone tungettu.
 
Vs: Galant -93 2.5 V6 neliveto. Mistä varaosia?

Loota auki ja korjaukseen. Ei noita meinaa purkuosina löytää, ja sittenpähän ei tarvitse pelätä että milloin se käytettynä ostettu lootakin porsii. Timanttitiskiltä löytyy osat.

Ruotsin puolella noita jonkin verran on, joten sieltä voi koettaa lootaa metsästää.
 
Vs: Galant -93 2.5 V6 neliveto. Mistä varaosia?

muuten kävisin heti hakemassa mutta ku en tiedä yhtään, että paljonko loppupeleissä tulis kyseinen auto maksamaan. olenhan kuitenkin viellä opiskelia. tuon auton hankkiminen meinasi nykyisen myyntiä (94vm. galant 1.8). Siksi olisi hyvää tiedää rempan hinta. Vaikka oman mysin niin en ihan kydittömäksi kuitenkaan jäis koska tyttöystävällä on 90vm. galantti :) mutta kanattaako silti ottaa riski? ... Seuraava kysymys naurattaa ihan kaikkia mutta oon tässä aika uusi jäsen (tai vähän käyttänyt tätä) niin....: Mikä on timanttitiski?
 
Vs: Galant -93 2.5 V6 neliveto. Mistä varaosia?

Täällähän tuollainen on purettu ja korjattukkin myös. Normaali W5M33-2 laatikko v6 kytkinkopalla.

Osat timanttitiskiltltä / Japanista / Usasta.

Kuullostaa kyllä ihan kytkinvialta, jos rohinaa tms mitään liikettä ei tapahdu millään vaihteella. Harvinaisempi juttu on että kytkinakseli on mennyt poikki.

Opiskelija budjetilla / jos ei oo kunnon tiloja missä tehdä niin en ottais projektiksi.
 
Vs: Galant -93 2.5 V6 neliveto. Mistä varaosia?

Kiitoksia tähän asti vastanneille, auttaa jo melko kovasti nuokin vastaukset tekemään päätöstä :peukku
 
Vs: Galant -93 2.5 V6 neliveto. Mistä varaosia?

valitettavasti näitä harvinaisempia mitsuja ei korjata opiskelija budjetilla,ellei perhe ole miljonäärisukua ja maksa rempan. niin se vaan on,tarvike osia löytyy harvinaisempiin huonosti :seina
 
Takaisin
Ylös Bottom