galant -96 muut ongelmat ratkesi. tyhjäkäynti hävis.

seleri

New Member
Liittynyt
7 Maaliskuu 2012
Mulla on tommonen 96 galantti 4g64 sohc koneella (ei gdi)
auto oli roikassa noin 2h ja ei käynnistynyt heti, sai sahata jotaki 5min sitte käynnisty ja ennen ei ole samanlaista ongelmaa ollu.
mistähä moinen vois johtua? voisko polttoainesuodatin olla jäässä?
 
Vs: galant -96 käynnistys ongelma

oliko kuin paljo pakkasta?entä onko siinä ajonesto jo avaimessa.

en usko että olis bensafiltteri jäässä,koska sit ei olis lähteny ollenkaan.

jos on estosiru avaimes ni koita seuraavan kerran lämmittää sisälämppärillä sitä virtalukon ja avaimen seutua ja koita joko helpottas ongelmaan ;)
 
Vs: galant -96 käynnistys ongelma

Pakkasta oli jotain -25 ja ei ole ajonestoa. Sisätilanlämppäriki oli puhaltamassa sisällä.
Oisko sitte pakkanen tehny tepposia :) tai johtusko siitä ku siirsin edellisenä iltana autoa 10m samassa pakkasessa ilman lämmitystä? Siloin kyllä lähti laakista käyntiin vaikka ei roikassakaan ollu. tämähän on siis 7g galantti jenkkituonti.
Kysytääs nyt samalla että mites tämän sais puhaltamaan kunnolla lämmintä?puhaltaa kyllä kuumaa 0- -10 asti mutta hetiku enemmän ku -10 pakkasta nii haaleaa tulee. Pahviki keulalla ja moottorilämmöt normaalit ja flektit lähtee hurraamaan jos paikallaa antaa käyä.
 
Vs: galant -96 käynnistys ongelma

no ton kuvauksen perusteella pitäs lämpöä riittää jos paikallaan olles flektitki hyrrää.voisko olla mahollista et kun on jenkki versio niin olis pienempi sisäkenno ??? ja sen takia kovemmil pakkasil ei riittäs enää teho lämmitykseen
 
Vs: galant -96 käynnistys ongelma(ratkesi) ja öljynpaine ongelma ilmaantu.

Käynnistys onglema johtu pakkasesta. ja kenno on vissii osittain tukossa tai sitte yksinkertasesti liian pieni.

Mutta nyt tuli tommonen öljynpainevalo ongelma. eli valo syttyy kun motari nopeuksilta tullaan kaupunki nopeuksiin, ei pala vala yhtäjaksoisesti. vaan sillonku tekee moottorijarrutusta tai on tyhjäkäynnillä liikennevaloissa, vähäsen kun painaa kaasua nii sammuu valo heti.
oisko öljyt käyny kuumana tai jotain ja menny öljyn ominaisuudet huonoksi? ei ole kyllä ajettukko 2t-3t km/2kk öljyillä.
 
Vs: galant -96 käynnistys ongelma(ratkesi) ja öljynpaine ongelma ilmaantu.

hyvin tyypillinen ongelma näissä on anturin hajoaminen,haeppas uusi kaupasta ja kokeile.motti ei ilmeisesti pidä mitään ylimääräistä ääntä?
 
Vs: galant -96 käynnistys ongelma(ratkesi) ja öljynpaine ongelma ilmaantu.

Joi ei mitään ylinmääräsiä ääniä kuulu ja toimii hyvin. Pittääpä hakea uus anturi. Missäs tuo sitten sijaitsee? Öljynsuodattimen vieresä? Ku siihen meni joku johto.

Entäs auttaisko tuohon lämpö ongelmaan jos pistäis kuumemman termostaatin?
 
Vs: galant -96 käynnistys ongelma(ratkesi) ja öljynpaine ongelma ilmaantu.

siinä lohkon kylessä se suodattimen vieres on,se öljynpaine anturi.menee 1 piuha .

tuskin auttaa termarin vaihto tohon lämpövajeeseen sillä flektit lähtee hyrrää siinä n 90 asteen hujakoilla.ja mikäli kertomasi pitää paikkansa niin autosi kone on ihan optimaali lämmöissä.ja se sisäkierto on jo ennen termaria. yks toinen seikka mikä voi vaikuttaa myös,toimiiko se kylmä/kuuma läppä kunnolla ja on tiivis. se löytyy kun seuraa hanskalokeron takaa / keskikonsolin sisällä vaijereta ja liikkuvia osia kun kääntelee lämpösäätönumiskaa.

tuossakin kiertää kokoajan kuuma vesi kennossa,lämmön säätö toteutettu sillain että paljonko siitä sisällä virtaavasta ilmasta ohjataan kennon läpi/kennon ohi.
 
Vs: galant -96 muut ongelmat ratkesi, tyhjäkäynti onglema ilmaantu,

Eli olin normaalisti lähössä pihasta ja moottori oli lämmin viel. käynnistin ja alko kierrokset aaltoileen ja sammu siihen. yritin uudestaan käynnistää ja lähti käyntii mutta sammu 2-3sec jälkee starttauksesta. kaasua ko painaa vähäsen pysyy käynnissä ja ottaa hyvin kierroksia. check engine valo sytty kans palamaan. käytin akun kenkää irti ja sammu check engine valo ja peräti pysyi käynnissä tyhjäkäynnillä. ajelin sitte 5km kaupaan ja takasi ajaessa auto sammu risteykseen kun painoin jarrua ja check engine valo sytty taas ja tyhjäkäynti hävisi.

eli missä vika ku ei tyhjäkäynti käy? akun kenkää ei ole käytetty irti ennen vian ilmaantumista.
ja käytin auton tänää nesteellä pesemässä. wd-40 pistin tyhjäkäyntimoottorin liittimeen.

Vissii tuo tyhjäkäyntimoottori kabut?
 
Vs: galant -96 muut ongelmat ratkesi. tyhjäkäynti hävis.

vikakoodin luku,ei tarvi arvata miksi ce valo palaa :seina tästä pitäs aina lähteä sillä muuten ei mee kun turhaan hermot ja rahat auton omistajalta ,ja kysymykseen vastaajilta hermot .

joku vika sillä on muistit kun kerta ce valo sytty ;)

tai voithan sä myydä sen mulle 10 e kun kerta on rikki ja ce valo palaa ;D
 
Vs: galant -96 muut ongelmat ratkesi. tyhjäkäynti hävis.

Vikakoodit lukisin mutta ei löydä laiteet koko autoa :D kokeiltiin boschin testerillä, autocomilla ja jollaki mitsun omalla testerillä. Autocomi löysi auton mutta antovaan jonku p1500 laturin jokuliitin huono kotakti. Ja seki hävis ku pisti auton käyntiin :D akkua käyttää 5min irti ja takas auto tulille nii toimii 20km normisti sitte taas hävii tyhjäkäynti.
 
Vs: galant -96 muut ongelmat ratkesi. tyhjäkäynti hävis.

akun irrottamalla koodit nollautuu,sit takasin pistämällä toimii tehdas asetuksilla hetken ennen kun oppii taas anturitiedot. ihan ledivilkuttimella voi vielä tuosta saada koodit ulos.
 
Takaisin
Ylös Bottom