Galant 97-> sähkökaavioita?

kapsu

Eclipse 2g, '97 4G63 NA
Liittynyt
5 Tammikuu 2003
Sijainti
Hämeenlinna
Onkos kellään olemassa mitään sähkökuvia Galantista?

Jos jostain näkisi että mistä piuhasta lähtee ns. dimmer signaali valokatkaisijalta.

Tai vaihtoehtoisesti automaatti-ilmastoinnin ohjauspaneelin kaavio, että näkisi mihin nastaan siellä tulee se "dimmer"-signaali.
 
Moron,
en tiedä onko tää enää ajankohtaista sulle, mutta korjaamokäsikirjan mukaan ohjauspanelille tulevan 16-johtimisen liittimen toinen pinni alarivissä vasemmalta (kun liitintä katsotaan päästä salpa ylöspäin) on: ILL power supply - When lighting switch is ON = System Voltage..

Eli toi on tuon taulukon mukaan ainoa mikä on valokatkaisijasta riippuvainen.. Varmaankin sen vois koittaa irrottaa.. Oikea pinnihän pitäs olla yleismittarilla helppo varmistaa kun siihen pitäs se akun jännite tulla - ja vain silloin kun valot on päällä..

..oon aatellu itekin koittaa ton dimmerin disabloida kun aurinkoisena päivänä joutuu valot käyttään pois päältä jos haluaa nähdä mitä näytöllä lukee - en oo vaan vielä ehtiny.. Eli jos et halua käräyttää mitään eikä operaatiolla ole kiire niin voin toimia omien ohjeideni koekaniinina kunhan ehdin syventyä..  8)
 
jep, ihan samaa katselin taannoin, mutta jos sen piuhan katkaisee, sitten ei taas pimeällä pala ne painikkeiden valot lainkaan. Pitäis vaan saada se valoautomatiikka pelaamaan, sitten toimisi kumminkinpäin..
 
mutta jos sen piuhan katkaisee, sitten ei taas pimeällä pala ne painikkeiden valot lainkaan.
No niinpä tietysti - enpä tullut ite tuota edes ajatelleksi.. Jos laittas siihen katkaisijan väliin niin siitä saisi sitte pimeällä myös himmennettyä sen näytön niin ei paistais silmään.. Joku pikku hämäräkytkin ois tietty über cool siinä välissä... 8) Panelin valot vaan vilkkuis tahdissa katuvalojen ali ajellessa  ;D ;D

Edit: Esim tämä:
http://www.kolumbus.fi/mikko.esala/helppo_hamarakytkin.pdf
 
Tätä katkaisinhommaa olen myös mielessä pyöritellyt, mutta en vieläkään ole saanut sen enempää aikaiseksi :-[

Saako tuon liittimen helposti kaivettua esille ilman suurempia purkutöitä?? Napsauttais vaan johdon poikki ja hieman pidemmillä piuhoilla katkaisin väliin..
 
Takaisin
Ylös Bottom