Galant -98 takalasinlämmitys

Jape/79

New Member
Liittynyt
6 Joulukuu 2005
Ei ehkä ajankohtaista, mutta talvella kun auton hommasin niin takalasi ei sulanut lämmittimellä alkuunkaan vaikka oli vain hento kuura ja muutama aste pakkasta.
Sinänsä kaikki vastukset ovat ehjänä ja taustapeilit sulavat hetkessä. Aivan kuin virtaa ei piisaisi tarpeeksi...?

Mietin vain, että onko se kaikilla muillakin yhtä ponneton vai vienkö suoraan huoltoon.
Muuten auto on pelannut hyvin vaikka kuskin sähkölasi ei tahdokkaan mennä kiinni vaan laskeutuu aina puoliasentoon.

Nimim; peukalo keskellä kämmentä
 
Jos pääset käsiksi takalasin läppärin liittimiin niin mittaa yleismittarinna jännite jos sulta tai kaverilta löytyy sellainen. Kuskin sähkölasin nostimen mekanismi on joko jäyttkä tai se nostaa lasia vinossa. Sähkö lasin lasku ja nosto saatta myös hoitua myös vaijereilla niin ne on joko kelalla kennyt sekaisin tai sama kuin mekanismilla nostaa lasia vinossa. Tarkistappa lasin noustessa sen kulku. ::)
 
Samanlaiset kokemukset täälläkin.Takalasi sulaa todella hitaasti,mutta kiitos sivupeilien sulavat todella tehokaasti.Tuosta on ollut monesti hyötyä kun on harjannut lumia niin on vahingossa jäänyt sivupeilit puhdistamatta ja sitten ajossa on huomannut että tukossa ovat.Onneksi ovat "super nopeat" sulamaan :palvo
 
Tosta ikkunan noususta on pakko kertoa vanhasta autosta joka oli Primera. Kuskin ikkuna tuntui nousevan vähän vinoon ja pirun laiskasti. Rasvailin koneistot ja liu'ut, mutta mikään ei tuntunu auttavan. Sitte jonkun etukajariasennuksen yhteydessä löysin ovikotelosta pultin joka ei tuntunu sopivan mihinkään... No sieltähän sille ikkunan alareunasta paikka löyty, eli lasi oli enää vain toisesta reunastaan nostimessa kiinni ja siitä johtu tarkertelut.. Ton olis siinä huomannu sentin parin klapista ikkunassa käsin nostamalla, mutta eipä tullu koskaan koitettua käsin sitä nostaa..
 
Takaisin
Ylös Bottom