Galant -99 oudot sähköviat

nipalz

New Member
Liittynyt
31 Maaliskuu 2013
Tuli sitten hommattua galantti perus 2.0 litraisena. Mietityttäs muutama kumma sähkövika autossa: Kattovalo ja keskuslukko ei toimi ellei ole autossa virrat päällä, ovivalot, kello ja soittimen vanha virtapiuha ei toimi ollenkaan (soittimelle vedetty uusi virta). Sulakkeet tarkastettu konetilasta (myös se keltainen kehikko) ja sisältä ja kaikki ehjiä. Mistä kannattaisi alkaa seuraavaksi vikaa etsimään?

Ilmastoinnin kanssa myös hiukan ihmettelyä kun painaa päälle niin vihreä merkkivalo kyllä syttyy mutaa mitään ei tapahdu? Välillä saattaa ehkä herätä mutta harvemmin.
 
Vs: Galant -99 oudot sähköviat

Soittimen johdot jotenkin väärin/oikosessa, sinne tulee valon johto joka on yhteydessä keskuslukkoon/kattovaloon

Aineet vähissä siksi ei ilmastointi toimi, ja sehän ei toimi myöskään pakkasella
 
Vs: Galant -99 oudot sähköviat

Alkuperäiset soittimen piuhat katottu ja ei tule virtaa niille. Auto on joskus kärsinyt ilkivaltallasta ja siitä on viety mm. viikset, mutta kuiteskin silleen korjattu että nyt on vilkuille ja pyyhkimille toimivat viikset. Tuli myös mieleen että olisiko virtalukko myös osasyyllinen? Kun vakkarin viiksikään ei toimi.

Ilmastointi kuulemma edellisen omistajan mukaan keväällä huollettu, täytyy kokeilla keväämmällä uudelleen pakkasten hellitettyä, josko tuo heräisi.
 
Vs: Galant -99 oudot sähköviat

Jos sitä on terrorisoitu niin johtoja on poikki, ootko kattonut onko viiksien johto sarja (koelaudan johtosarjan puoli) miten revitty? Ettei olisi johtoja poikki jos on väkisin kiskottu
 
Vs: Galant -99 oudot sähköviat

Täytyypi irrotella ratin ympäriltä muovit ja katsoa mitä yllätyksiä löytyy. Luulen ettei ole viiksiä pölliessä mitenkään hellästi irrotettu, mutta on kuitenkin vilkun ja pyyhkijän viikset korjattu aikasemman omistajan toimesta.
 
Vs: Galant -99 oudot sähköviat

Tuli viikolla käytyä tallilla ja katsottua johtosarjat läpi eikä löytynyt mitään vaurioita johdoissa. Tuli kuitenkin foorumilta löydettyjen ohjeiden mukaisesti vedettyä jatkuva virta odb 16 pinniin ja kappas, keskuslukko ja sisä- ja ovivalot alkoivat toimimaan! Vakkaria en saanut vielä toimimaan, näyttäisi olevan joku jälkiasennus.

Ilmastoinnin huollosta löytyi kuitti ja näyttäisi olevan kesällä tehty, kokeilin lämpimässä parkkihallissa ilmastointia ja kuului ainakin käynnistyvän.
 
Takaisin
Ylös Bottom