Galant GDI -01 automaattilootan öljy.

KalleMitsu

Member
Liittynyt
31 Maaliskuu 2012
Sijainti
Kouvola
Kun ei ohjekirjaa just nyt löydy niin paljonko tuonne pitää öljyä laittaa? Ja kuin usein se öljynvaihto olisi suositeltavaa tehdä? Onko siellä mitään suodatinta mikä pitäis vaihtaa? Mikä on paras öljy jota sinne kannattaa laittaa?
 
Vs: Galant GDI -01 automaattilootan öljy.

Onko vielä sama laatikko -97 2.0 Galantissa?

Öljynsuodattimen vaihdoin askista, ennenkö käynnistin koko autoa, kun muutaman vuoden seissy. Nyt tekee sitä kyllä että välillä ku pihalla siirtelee (ei oo leimassa että pääsis vielä ajelee), niin D:lle kun pistää, niin välillä ei ota vaihdetta suoraan silmään, vaan vasta kun painaa kaasua, niin vaihde ikäänkuin hyppää päälle ja sehän ei kauhean nätisti siinä vaiheessa lähde liikkeelle. :(
Johtuneeko öljyistä, vaiko venttiileistä? Lootan öljynvaihto/pesu auttais? Ei kait se turbiinin booritkaan ole, koska sitte loppuis kaikki veto?
Pitäis tietty tarkistaa öljynmäärä, kun tuo mielestäni sitä vuotaa, koska ainakin öljypohja on märkä. Öljyn vähyys tuota ainakin taitais tehdä? Onko näille jotain vakiopaikkaa mistä vuotaa, vai öljypohjan tiiviste?
 
Vs: Galant GDI -01 automaattilootan öljy.

Melkein vois vastaa jo itelle, että tuskin ihan sama laatikko, koska vaihdevalitsinkin eroaa. Toisessa taitaa olla fiksumpi laatikko kuin toisessa ;D

Nyt ois tosiaan kaks automaattia pihassa, 97 ja 00 GDI, kai niihin molempiin tarvis liemiä vaihdella. :-*
 
Takaisin
Ylös Bottom