Galant GDI:n abs

KalleMitsu

Member
Liittynyt
31 Maaliskuu 2012
Sijainti
Kouvola
Viikko sit vaihdoin abs kehän edestä ja valo sammui ja kaikki toimi niinkuin pitää. Nyt alkanut taas sytyttämään abs valoa. Joskus kun kesken ajon sammuttanut ja laittanut käyntiin niin sen jälkeen ei ole syttynyt. Ei tosin joka kerta. Mistä etsiä vikaa? Jarrupoljin ei pompota niinkuin rikkonaisella kehällä.
 
Millä ne luetaan kun tuossa ei ole obd pistoketta? Tai on pistoke, mutta pelkkä se. Ei sinne mene ensimmäistäkään piuhaa.
 
Nyt on mystistä. Kyllä tossa pitäs OBD-pistoke olla ihan piuhojen kera.
 
Ilmeisesti on vm. 2000? Itsellä kokemusta vm. 2000 autosta ja ei löytynyt kykenevää vikakoodin lukijaa siihen muuta kuin merkki liikkeestä (ainakaan Oulusta ei löytynyt yhtään perus korjaamoa, joka olisi saanut tuosta vikakoodit irti). Yhden kerran syttyi ABS vikavalo siinä ja muistaakseni vänkärin puolella edessä oli anturi rikki. Eli veikkaisin anturi vikaa, mutta vikoodin luvulla saat tietää, että mikä anturi.
 
-01 tää on, mutta luultavasti todellisuudessa -99. On Japanin lähetystön entinen auto. En tiedä onko sillä mitään merkitystä. Ilmeisesti rekisteröity ylivuotisena.
 
On sillä semmoinen merkitys, että 2001 ja uudemmissa obd2 standardin mukainen pistokkeen toiminta. Eli siinähän ilmeisesti luetaan katsastuksessa obd? Mulla siinä vm. 2000 ei lueta ja kerran katsastaja yritti epähuomiossa alkaa lukemaan, mutta eihän siitä mitään tullu, kun siitä ei tullu obd2 standardin mukaista dataa ulos.
 
Takaisin
Ylös Bottom