Galant huoltohintoja, täydentäkää!

Vs: Galant huoltohintoja, täydentäkää!

Oulussa korjaamolla sanoi, että V6 gallun automaattilaatikon irroitus/takaisinlaitto on 6h ( vr-4 lupas 8-10h ). Koneelta ukko katto jonku lista hinnan.
Toki voi mennä enemmänkin, en sitä meinaa. Aine Oy aikoinaan laskutti 10h samasta hommasta ( kun olun nuori ja tietämätön) , no toki valohoitoa joku tunti :)
Ajattelin vaan pohjatiedoksi jos joku joutuu suorittamaan operaatiota ettei firmat pääse kusettaan omiaan.
 
Vs: Galant huoltohintoja, täydentäkää!

VR4-automaatin jos huiskii 8-10 tunnissa pois ja paikalleen niin ei varmasti ole valohoidosta laskutettu hetkeäkään... :) Kuulostaisi ihan järjelliseltä laskutukselta sille normaalikuutoselle... Jos tekee noihin aikoihin niin saa hanska heilua siihen tahtiin että saattaa hyvinkin vehkeet laueta tielle ennen aikojaan... :) Siis sen takia ettei välttämättä ehdi ja muista kaikkia pultteja ja ruuveja edes kiristellä ynnämuuta vastaavaa,mikä on kyllä moneen kertaan nähty "nopeiden" asentajien jäljiltä,ja sellaisiakin sitten joskus tulee täälläkin korjailtua... :( :)
 
Vs: Galant huoltohintoja, täydentäkää!

2.5 V6:n -97 (uudempi korimallinen) jakopään remppa, kaikki osat (rullat, hihna ja vespumppu) tarvikkeena ~200€.

Itse pystyi vaihtamaan, ei tarvinut hitsailla, kuin yhden erikoistyökalun rullan kirimisvaiheeseen (että soa "sokan" irti hydraulipuristimesta).

Hydraulipuristimenkin saa nätisti paikoilleen jos löytyy riittävän iso puristin ja parin millin porakoneen terä. Itse käytin korin oikaisusarjaa ja ovenkarema, hyvin näytti toimivan ja painuvan sisään + lukitus xD

Parin päivän homma, tosin kun vähän venähti, että tuli purettua alkukesästä ja laitettua takas kasaan loppukesästä niin jäi kourallinen pultteja ylitte, että muistakaa aina ne tekovaiheiden valokuvaukset ni näköö mikä oli mistäkin.

Hyvin naukuu ;)
 
Vs: Galant huoltohintoja, täydentäkää!

Kempeleessä elekmalla 12 e vikakoodien luku ja järjestelmän skannaus 20e . Itellä vm97 galantti ja onnistu lukea ja skannata.
 
Takaisin
Ylös Bottom