galant kone käy epätasaisesti

mitsu90

New Member
Liittynyt
29 Joulukuu 2007
elikkä vaihdettiin galanttiin (gti 4x4) jakoremmi niin sen jälkeen kone rupes käymään epätasaisesti ja kun ajaa niin kuulu sellainen "kilinä"!? eli missä voisi olla vika?
ja kertokaas ny vielä et mistä saa säädettyä syttyä?
ja jakomerkit on kohdallaan!
 
Vs: galant kone käy epätasaisesti

Mikäs sen sytkän olisi remmin vaihdossa sekoittanut? Liitteenä kuva säätöohjeesta, eli maadoitetaan liitin ja säädetään lampun kanssa kääntelemällä imunokan (vaihdelootan puoleisessa) päässä olevaa anturirasiaa.

Voisinpa lyödä vetoa, että jos vika ilmeni heti jakopääremontin jälkeen, niin jakopää on kasattu väärin (ja/tai huonoilla osilla), ja nyt on venttiilit solmussa. Tarkoititko että jakomerkit OLI kohdallaan kasatessa, vai että olet nyt kilinän alettua/sen jälkeen avannut kopan uudestaan ja tarkistanut, että merkit ovat edelleen paikoillaan ja hihna kireällä?

Aina toki kannattaa tarkistaa, ettei remontin yhteydessä ole tullut nypittyä mitään alipaineletkuja irti. Sellainen voi selittää huonoa käyntiä, mutta tuskin kilinää.
 
Vs: galant kone käy epätasaisesti

Ettei vain olisi käyny kuten mulla jakopäärempassa.. Väärin kasasin sen autom. kiristinrulla homman ja sitten kiristinrulla jäi jumiin, josta seurasi hirveä hihnan vinkuminen ja jako meni pieleen. Auto kävi kohtuu hyvin alussa, sitten vedot alkoi katoamaan ja lopulta ei enää käynnistynyt. Piti vaikka mitä ääntä sillon, myös kilinää. Onnella selvisin, ei mennyt venttiilit! Otahan vain auki se jakopää, tarkista jakomerkit, pyörittele konetta ja katso että kiristin ja ohjainrulla pyörii, ja myös muutkin mitkä pitääkin.
 
Vs: galant kone käy epätasaisesti

nyt saatiin galantti kuntoon oli nokkaakselin pyörä yhden hampaan sivus!
 
Takaisin
Ylös Bottom