galant varustelutaso

Kyllä kuuluu. En muista kuuluuko sähköpeilit, mutta keskuslukko ja ohj.tehostin kuuluu ainakin.
 
Keskuslukko on vissiin tuohon radion tai roomin sulakkeesseen kytköksissä ainakin molemmat oli palaneet ja kun vaihto ehyet niiin rupes pelittään jotenkin. kuskin ovesta ei toimi mutta vänkärin ovesta toimii??
 
Kun se tekee sillä tavalla että (kuskin ovesta) kun laittaa ovea lukkoon niin ovet käy lukossa mutta aukeavat samontein niinkuin ois joku ovi auki tms??
 
Meneekö apparin ovi varmasti lukkoon kun kuskin puolelta lukitset. Itselläni edellisessä gallussa jumitti apparin puolen nuppi siten ettei sen moottori jaksanut vetää ovea lukkoon(joutui vähän taivuttelemaan). Tai sitten järjestelmä ei huomaa oven lukittuneen ja avaa sen uusiksi.
 
Ei mene lukkoon vänkärin puoli muut käy lukossa eli vaikuttas siltä että niinkuin vänkärin ovi olis auki. Vänkärin oven lukko vipu luukkuu kullä melko tahmeesti.
Mutta huomasin uuden vian, normaalisti kun ajelee että kummatkin etuovet eivät ole lukossa (takaovet ovat) Niin ovet yrittää mennä lukkoon samalla tavalla kuin kun yrittää laittaa avaimella.
Varmaan johtuu sekin siitä vänkärinlukon tahmasuudesta kun yrittää aukaista ovia niin ovet menee samontein takaisin lukkoon.?
 
Purin vänkärin oven keskuslukon moottori ei jostain syystä toimi.. onko kellään myynnissä -93 (uudempikorimalli)??
Ja kuskinpuolen ovessa on jokin kosketushärö (nyrkillä kun lyö niin keskuslukko elää omaa elämää).. ;D
 
tuo keskuslukon renaaminen on yleistä tuossa uudempikoppasessa mitsussa ja sigmoissa on kuulemma kans samaa vikaa. Mulla renas edellisessä -94 mallin gallussa talvisin juuri noin, että kun avaimella aukas niin meni samoin tein lukkoon, joskus napsahtivat itestään lukkoon... Ei tullu selvitettyä sitten vikaa ::)
 
Takaisin
Ylös Bottom