Grandiksen ABS- ja TCL-valo palavat jatkuvasti

ristor

Member
Liittynyt
26 Toukokuu 2004
Alkoi vm. 2004 Grandiksen ABS- ja TCL-valo palaa auton starttaamisen jälkeen. Auto oli mäkiparkissa ja homma homma meni niin, että käänsin virrat päälle, vedin käsijarrun päälle, vaihde vapaalle ja startti. Ko. valot jäivät päälle ja palavat taukoamatta, kun autolla ajaa. Oli akkukaapelikin irti yön yli ja ei vaikutusta: valot palavat yhä.

Onko muilla ollut vastaavaa?
 
Vs: Grandiksen ABS- ja TCL-valo palavat jatkuvasti

Jarrunestettä ei vuoda mistään ja ABS-anturin johdot näyttää päällisin puolin ehjiltä, silmämääräisesti arvioituna. Myöskään konehuoneen sulakkeissa ABS:n osalta ei huomautettavaa. Kai se on Deltalle vietävä vikakoodien lukemiseksi.
 
Vs: Grandiksen ABS- ja TCL-valo palavat jatkuvasti

vikakoodienluku avittais. ;)
 
Vs: Grandiksen ABS- ja TCL-valo palavat jatkuvasti

Muutamaan Mitsuun on kyseisen vaivan takia pitänyt vaihtaa abs-yksikkö, mut vikakoodien lukuun ekaks.. :) :)
 
Vs: Grandiksen ABS- ja TCL-valo palavat jatkuvasti

Vikakoodit: C1210 RR WHEEL SENSOR ja C1364 M/C PRESSURE.

No, ilmeni, että oikean takapyörän ABS-nopeusanturin johto oli poikki sisätilasta, auton keskivaiheilta. Oli kyllä niin hyvin suojattu tuo johtonippu, missä ABS:nkin johto oli, että en ymmärrä... Ensinnäkin ko. johtonippu oli teipattu ympäri tiiviisti ja sitten se meni vielä tuollaisen paksun muoviputken sisässä koko johtonippu. Silti juuri tässä ABS-anturin johdossa oli kuin talttapäisellä ruuvarilla painettu syvä jälki, josta se siis oli poikki.

No, nyt taas toimii. :driver
 
Takaisin
Ylös Bottom