Grandiksen virtalukon pohja

HerBertti

Mitsubiatch
Liittynyt
5 Helmikuu 2008
Hei, onko kukaan itse vaihtanut grandiksen virtalukon pohjaa? Onnistuuko ihan normi työkaluilla vai onko jotai jippoja mitä pitää tietää?
 
Vs: Grandiksen virtalukon pohja

Tuliko tästä valmista? Olis sama projekti itsellä edessä! Mitä huomioitavaa?
 
Vs: Grandiksen virtalukon pohja

Mikäs sen on teillä rikkonut, että joutuu vaihtamaan?
 
Vs: Grandiksen virtalukon pohja

En ole aivan varma onko virtalukon pohja kyseessä vai joku muu sähkövika. Mitsu on kiukutellut jo vähän aikaa käyntiin lähdön kanssa.
Tuntuu kuin akku olisi "tyhjä" mutta oli ok lepojännitteet kun mittailin, eikä startatessakaan tippunut alle "sallitun". Akku uusittu n.1.5v sitten ja laturi nyt syksyllä. Akkua epäilin ensin kunnes yksi päivä ei startannut lainkaan. Valot paloi kirkkaasti, puhallin puhalsi, ja webasto oli käynnissä eikä mikään näistä reakoinut starttaukseen (ei inahtanutkaan). Renkkasin reippaasti monta kertaa virrat pois ja startille kunnes yht´äkkiä auto käy. Tästä epäilys virtalukonpohja viasta.... Mutta Tänään kun starttasin niin hetken pyöritti ja sit alko tsäkättään startti, ja kaikki virta loppu, valot pimeenä ja jne... ajatus tällä että akulta startille menevä kaapeli on huonolla kontaktilla tai akkukaapeli on sökö. Huomenna pitäis ruveta tutkiin, toi pakkanen ei vaan juurikaan lisää motivaatiota tekemiseen. Hyviä ideoita ja vinkkejä otetaan vastaan.
 
Takaisin
Ylös Bottom