Hankkimassa uutta Galantia

miikka

New Member
Liittynyt
1 Joulukuu 2003
Ens viikon aikana pitäisi saada uusi auto alle, ja kaipaisinkin vähän kokemuksia / mielipiteitä tulevasta menopelistäni, eli 1996 Galant 2.0 V6:sta (automaatti)?

Jotkut ovat puhuneet että huonompi ajotuntuma kuin vanhoissa Galanteissa, voiko joku kenties todistaa tämän seikan?

Entäs tuon automaattiaskin toiminta, onko mitään ihmeempiä riesoja?

Kaikkea infoa ja kokemuksia saa laittaa, ja se on suositeltavaa :)

Autossa on täysi huoltohistoria, ajettu 205 tkm ja myyjä käyttää Mitsun kuntotarkastuksessa ennen mahdollista ostopäätöstä, joten ihan hyvät pohjat kaupanteolle.

Niin, ja viimeisimpänä muttei vähäisimpänä, miten on korisarjojen ja virityspalikoiden saatavuus Euroopan puolelta? Suositeltavia saitteja?
 
Mitsuissa olen ajanut ainoastaan hyviä automaattilaatikoita (esim. Sigma, Galant, Pajero, Carisma), joten eiköhän tuossakin tomaatti toimi kuin Sveitsiläinen kello, toisin kuin esim. rellujen arpalaatikot 8)
 
Ajo-ominaisuudet ovat priimatasoa!!! ;D varmasti parempi tuntuma kuin vanhemmissa malleissa itsellä ollut -95 2.5 V6 Gallu, tosin neliveto....ja ikävä on :'( :'(
 
Ostinpas sitten auton pois ja kyllä tuntuu että auto on ihan eri planteetalta kuin exäni ;) Melu ja tärinät ovat poissa kabiinin puolelta, automaatti on uskomattoman toimiva, oli vähän pahoja ennakkoluuloja sen toiminnasta käytännössä. Ja ohjauksesta, tuntuma on tiehen mielestäni sama kuin vanhassakin (eli tosi hyvä), mutta "varmemmalta" ja kevyemmältä se tuntuu.

Varustelukin on tavallista mitsua, ja kaiken lisäksi löytyy vielä luistonestokin, jota en tiennyt tuossa olevan.

Kyllä nyt tuntuu että ei rahoja olisi voinut parempaan sijoittaa... ;D ;D ;D
 
No voit varautuu et siitä uudesta vessasta aski leipoo 300tkm jälkeen,noi mitsun automaatit on niin munattomii paskoja ettei paremmast välii...

Edit:typo
 
Sen verran voit lohduttautua että jos en ihan väärin muista niin tuon ikäluokan galanteissa taisi olla parhaat lootat.
 
Shooter sanoi
No voit varautuu et siitä uudesta vessasta aski leipoo 300tkm jälkeen,noi mitsun automaatit on niin munattomii paskoja ettei paremmast välii...

Edit:typo

Itse kuullut ihan toista Mitsun automaattien kestävyydestä... Tiedä häntä sitten. Säännöllinen huolto pidentää kuitenkin ikää aika lailla.
 
Kuullut ja kuullut...Noi puskaradiojutut on vähän eri ku oma henk.kohtainen kokemus... ::)

Edit:kumma juttu ku tekniikkapuolellaki on ylimpänä taas topicci:automaatti takkuilee...Oho... :eek:
 
Kyllähän kaikki kuulopuheet pohjautuvat jonkun omakohtaisiin kokemuksiin, myös tämä sun juttu on multa eteenpäin lähtiessä "kuulin että..."-tieto... Mutta aikahan sen näyttää miten toimii.
 
Niin no,hyvä jos tykkäät,ja toivottavasti pelaa auto toivomusten mukaisesti...
Ite en kyllä varmasti osta enää koskaan mitsua(automaattilaatikolla).
 
Ittellä on vuosmallia 2000 oleva INVECS-II gallu ja parempaa automaattia en oo koskaan tavannu!! Ja kylllä se mitsun laatikko kestää kuhan huolloista pitää huolen !!!Mitsun laatikot on huomattavasti tarkempia öljyn suhteen kun monet muut eli aina kunnon öljyt sisällä ni huolettomat kilsat edessä ;D
 
Takaisin
Ylös Bottom