Huijari liikkeellä!

Carisma-mies

Mitsubishi Carisma 1.6 -98*myyty
Liittynyt
23 Elokuu 2005
Sijainti
jyväskylä
Huijarin nimi tai tällä nimellä esiintyy on JESSE PEKKONEN,kaveri ilmeisesti etsii joko netin tai keltaisen pörssin tms. kautta erilaisia ostoilmoituksia ja soittelee ihmisille ja pyytää lähettämään rahat tilille ekaksi,tili on Jesse Matias Pekkosen nimellä. Ja kaveri laitto jopa kauppakirjan sähköpostilla jos tavara ei ole ehjä että voi purkaa kaupan. Kaverin osoitetietoja ei saa ainakaan numerotiedustelun kautta ja hemmolla ilmeisesti on prepaid liittymä,sähköposti on omalla nimellä.Huijatut raha summat ei ole suuria,koska kaveri ilmeisesti luulee että ihmiset ei kysele pienten summien perään.Itseä ainakin ottaa suuresti päähän vaikka ei ole kuin 50 eurosta kyse.Jos olette joutunut kyseisen kaverin kusettamaksi niin eikun porukalla tekemään rikosilmoitusta että saadaan kusettaja nalkkiin. Ja laittakaa sana leviämään tästä kaverista.Kaverin kotipaikka on ilmeisesti järvenpää?
 
Jos voitte niin linkittäkää tää ilmotus muille kerho sivuille ite sain linkitettyä fin toyssille mut en ole muille päässyt kun pitäis kirjautua ekaksi.Kiitoksia
 
Tuota, kuulostaa siltä että saatan tuntea tämän kyseisen henkilön!! Johon ainakin tämä juttu täsmää http://www.ffp-motorsport.com/bb/viewtopic.php?t=68717&sid=eaca790f441e4f33b7161b2cc2ebff2a Varma en ole mutta tarinat kuulostavat jotenkin tutulta!!
 
Takaisin
Ylös Bottom