J0nen RVR

J0ne

New Member
Club Member
Liittynyt
24 Joulukuu 2018
Tykkäykset
6
#1
Jep tosiaan tuli ostettua täältä foorumiltakin tuttu RVR parisen kuukautta sitten. Ensimmäinen JDM ja turbollinen auto itselleni. Ensitöiksi vaihdoin autoon öljyt joka nurkkaan ja uudet sytytystulpat. Ihan hauska peli ainakin näin talvella.

Eli auto tosiaan RVR X3 Sports Gear -01

Kaikkea pientä näperrettävää toki löytyy ja nyt sopivasti viikon loma niin on aikaa laittaa autoa. Maalipinta kohtalaisen matta, joten aattelin myllyttää auton. Kiveniskemiä ja pieniä jälkiä aikas paljon ja jos hyvän haluaisi niin saisi maalata, mutta tulee siitä edes hieman parempi myllyttämällä. Pesaisin auton tänään ja ehdin näyttämään hieman myllyä mutta täytyy tehdä loput huomenna (tai no oikeastaan tänään)

Muutamat kuvat. Kuvassa oikealta puolelta kiilloteltu. Näkee vielä muuttuuko kuinka paljon kun saa vahan päälle.

Linkki keskusteluun
 

Liitetiedostot

J0ne

New Member
Club Member
Liittynyt
24 Joulukuu 2018
Tykkäykset
6
#2
Heitin tuossa kesäpyörät alle ja auto seisontaan. Ei tule varmaan hetkeen ajeltua tällä.
Jakopään voisi tuossa kesällä vaihtaa kunhan kerkiää. Vesipumpusta ei täyttä varmuutta mikä sopii, mutta epc-data ainakin runkonumerolla näytti:
OEM MD977311 ja tarvike 1300A069.
Olisikohan kuinka paha rasti nostaa moottori autosta. Näyttää jotkut stefat hieman tihkuttavan öljyä ja saisi putsattua koko moottorin ja konehuoneen kunnolla. Tietysti sen jakopään ja vesipumpun vaihtaisi samalla. Nuo hommat saisi kyllä tehtyä moottori paikallaankin. Tällä ei vaan tule ajettua nyt ainakaan keväällä. Kesä ajellaan todennäköisesti moottoripyörällä kunhan korttia käy korottamassa.


https://flic.kr/p/SXuno3
 

J0ne

New Member
Club Member
Liittynyt
24 Joulukuu 2018
Tykkäykset
6
#3
Tullut hieman purettua autoa viikonloppuisin mitä on ehtinyt. Jakopää purettuna ja puskurille hieman fiksailua. Laajakaistankin voisi asennella kun sellainen sattuu löytymään.
Myös moniurahihnan ohjainrullan saa vaihtaa ja ilmastointilaitteen laakerin.
Sitten vaan osien tilailua ja auto nippuun tässä joskus.
Etupää on täristänyt aika pahasti jarrutuksissa ja oikealta puolelta oli koiranluu aivan väljä. Sen vaihdoin mutta täristää vieläkin hieman. Jahka auton saa kasaan niin pitää kokeilla täristääkö kesävanteilla. Tai sitten vaan levyt kierot? Mutta ei täristä ollenkaan polkimessa.
Onkos jotain muuta mitä kannattaisi tehdä/tarkastaa kun auto on hieman enemmän purettuna.
https://flic.kr/p/2ee8QZD
 

J0ne

New Member
Club Member
Liittynyt
24 Joulukuu 2018
Tykkäykset
6
#4
Aikalailla 2 kuukautta auto ollut seisonnassa. Nyt on jakopää ja turbo vaihdettu toiseen. Ajelin parin kilometrin testilenkin ja näyttäisi toimivan. Oli tarkoitus asentaa öljynpaine ja lämpötila anturit mutta suodattimen alle tuleva palikka ei mahtunutkaan. Huohotussäiliö pitää vielä laittaa kun näyttää imuputkessa olevan aika hyvin öljyä. EGR ja EVAP:ille voisi kanssa keksiä jotain.

Ilmastoinnin vapaa/painekytkin ei pelitä enää kunnolla kun vaihdoin siihen laakerin. Keskiosa vetää välillä tyhjää ja välillä taas pyörii. Pitää hieman perehtyä sen toimintaan.
IMG_20190519_232146.jpg

keskustelu
 
Viimeksi muokattu

J0ne

New Member
Club Member
Liittynyt
24 Joulukuu 2018
Tykkäykset
6
#5
Tänään taas vähän värkkäilty. Ilmastoinnin vapaakytkimestä puuttui yksi prikka niin sen takia jumitteli. PLX laajakaista tuli laitettua kanssa kiinni. Täyskaasulla näytti 11,3 afr eli aika rikkaalla mennään? Kunhan tuon puskurin saa kiinni niin viittii testailla vähän enemmän.Keskustelu
 
Viimeksi muokattu

J0ne

New Member
Club Member
Liittynyt
24 Joulukuu 2018
Tykkäykset
6
#6
Noniin päivitellään taas tätäkin. Auto ollut ajossa taas noin kuukauden. Saisi vaan tulla lunta maahan niin olisi nelivedosta jotain hauskaakin. Kolinat kuskinpuolella loppuivat laittamalla puutarhaletkun palasen jousilautasen ja jousen väliin.
Asentelin Defan lohkolämmiten vaikka autosta löytyi jo bilteman letkulämmitin. Olevinaan lämpiää paremmin tuolla lohkolämmittimellä.

Talvirenkaat vaihtui pienempi profiilisiin ja samalla vanteet sai kumimaalia päällensä. Vanteiden väri herättää varmasti mielipiteitä, mutta eipä nuo talvivanteet niin hienot muutenkaan ole ja auto erottuu muutenkin massasta, joten mikseipä vain korostaa sitä.
Keskustelu
https://flic.kr/p/2i4UsbY https://flic.kr/p/2i4R3vJ
 

J0ne

New Member
Club Member
Liittynyt
24 Joulukuu 2018
Tykkäykset
6
#7
Näköjään puoli vuotta viimeisimmästä päivityksestä. Autolle ei ole juurikaan tapahtunut mitään uutta. Tammikuussa leimattiin huomautuksetta. Talvi ajeltiin ja maaliskuussa meni seisontaan. Pahimpia kiveniskemiä maalailtu ja vetokoukku tuli vedettyä ferrexillä. Samalla dinitrolia takaosan pelteihin jotka jäävät puskurin taakse.
perä.jpg
Hieman samaa näköä takaa verrattuna Hondan CR-V:hen
takacropped.PNG
KESKUSTELU
 

J0ne

New Member
Club Member
Liittynyt
24 Joulukuu 2018
Tykkäykset
6
#8
Alkuperäiset karvamatot ehtivät olemaan hetkeen aikaa autossa, mutta pian auto alkoi haisemaan melko tunkkaiselta. Otin karvamatot pois ja lattiamatossa oli homepilkkuja joissain kohtia. Koitin pestä lattiamattoja märkäimurilla, mutta näin kuukauden jälkeen auto haisee vieläkin homeen ja pesuaineen sekoitukselle. Päätinpä purkaa sitten sisustan kokonaan pois jos eristeet on imaissut jostain kunnolla vettä. Sisustan purkuun meni alta kaksi tuntia rauhassa tehden. Sen saa nähdä meneekö lattiamatto yhtä kivuttomasti takaisin. Samalla näki hieman lattian kuntoa, joka paljastui hyväksi.
Tarkoituksena pestä lattiamatto painepesurilla ja mäntysuovalla ja antaa kuivata niin kauan että on varmasti kuiva.
WhatsApp Image 2020-06-25 at 23.10.24.jpeg
 

J0ne

New Member
Club Member
Liittynyt
24 Joulukuu 2018
Tykkäykset
6
#9
Jep pääsi niin käymään että mitsu vaihtui nissaniin . Tämän voi laittaa lukkoon ja poistaa tai miten parhaaksi näkee.
 
Ylös Bottom