Jousitus eclipseen

Toi vaikuttaa kalliilta paikalta. Saisko muualta? Tietääkö joku käykö galantin iskarit? Yx hemmo väitti et etupää iskarit ois samat ky dynamicis, pitääkö paikkansa? MItes takapää?
 
nojoo tuo speciaali on aika kalliin tuntuinen, mutta tuo sport setti on aika normi hintanen..
galanttiin kysyin aikoinaan sportti koneja niin olivat 720e / sarja, ja speciaalit olivat vissiin joku vajaa 200e halvemmat
 
Kävin tänää kysymäs yhest varaosaliikkeest noit iskareit ni sen kirjat tunti etupään osalt ton auton ja silt sais konin kaasuiskarit 104e kappale. Tosa kuitenkin on jo vakion aika jäykkä alusta ja sit ku laitan viel madallusjouset ni tulee viel jäykemmäx ni tuskin tarvii mitää erikois iskareit.. tai sit pitäs ostaa sellaset ihan kunnolliset mil voi korkeutta säätää kans..
 
Konin tavalliset kaasut?

Eihän niillä edes ole kuin Classic (40-60 luvun autoihin), Special, Sport ja 4x4 maasturi-iskarit.

Ja olikos se vielä niin, että kaikki Sportit ja suurin osa Specialeista on nesteiskareita, ei kaasuja. Tästä en tosin ole varma, joku muu osaa varmaan kertoa tarkemmin.

Tuohon hintaan jos Konia saa, niin osta heti pois ja kerro sitten muillekin missä niitä myydään.

Edit: Tosiaan näkyy Konilla olevan joihinkin autoihin ei-säädettäviä korkeapaine-kaasuiskareita. Tuollaiset ne voisivat olla 100e / kpl hintaan.
 
Itselleni tulee hamassa tulevaisuudessa JIC Magicin FLT-A2:set(täysi coil-over setti). On mielestäni varmaankin parasta, mitä eclipseen saa. http://www.jic-magic.com/

Ps. nuo muuten sitten kannattaa säädättää kunnon ammattilaisella, jotta saa parhaan suorituskyvyn alustasta.
 
Kyl ne oli kaasuiskarit mitkä oli tohon 104e kappale. Taka iskareita ei sen kirjat tuntenu. En sitte tiedä myykö mulle halvemmalla kun sen kautta ton autonkin hommasin. Tietääkö kukaan onko takaiskarit missää muussa mitsus samat??
 
minkähän merkkiset iskarit sul on eclipses vakiona?
eibachilta löytyy ainakin iskareita eclipseen.
nimimerkki joka kulmassa sellaiset.
 
jos en ihan väärin muista ni agx:ltä saa coilover tolppaa jenkkilöistä ja hintaa tais olla koko setillä n.1000e. Itse harkitsin kyllä kovasti kyseistä settiä mut rahoitus puuttuu vielä mokomasta.
 
ja asiasta moottorisahaan...pitstopilta tiedustelin sillon niitä tolppia...
 
Juu kylhän noi sitte löyty sillon viime kesänä ja oikeestaa hyvin läheltäkin. Porvoossa on yx varaosaliike mistä saa bilsteinin kaasuiskarit eclipseen eteen ja taakse eikä ja on vielä aika edulliset. Jos aamulla tilaa ni saa vielä samana päivänä. Suosittelen jos on tarvetta.
 
Takaisin
Ylös Bottom