Kauko-ohjattavan keskuslukituksen jälkiasennus.

Liittynyt
8 Joulukuu 2010
Tykkäykset
0
#1
Ongelmia varmaan ollu muillakin näiden härpäkkeiden kanssa.

Eli mitenkä ootte hoitanu tuon kuskinoven moottorin johdotukset? Ja onko moottori ollut 5 vai 2johtoinen.
Ite saan kyllä kaikki muut ovet skulaamaan, mutta ton moottorin kanssa on ropleemaa.

Tarvitten kipeesti pientä neuvoa, kolmatta kertaa en ala ovipahveja turhaan irrottelemaan.
 

MVa~1

Liian korkea ja liian matala..
Liittynyt
4 Syyskuu 2006
Tykkäykset
0
Sijainti
Rovaniemi
#2
Vs: Kauko-ohjattavan keskuslukituksen jälkiasennus.

5-johtoisessahan värit menee niinkuin 2 johtoisessakin,m eli vihreä ja sininen sinne samoihin johtoihin kuin kaikkien muidenkin ovimoottoreiden vihreä ja sininen. Silloin se toimii ihan normaalina ovimoottorina siinä missä muutkin. Sitten siellä on plussa, miinus ja ohjaus keskuslukon boksille. Oiskohan punanen, musta ja ruskea. nämä johdot on siis keskuslukon ohjaamiseen. Eli kun kytket johdot punanen plussaan, musta maahan ja ruskea sinne keskuslukon ohjausyksikköön, niin silloin sulla on mahdollisuus lukita ovet kuskin oven lukkonupista tai avaimella.

Jos sulla ei ole mitään erillistä keskuslukkosarjaa, vaan käytät vain kauko-ohjaimen boksia, niin silloin voit nuo kolme unohtaa ja käytät vain vihreää ja sinistä johtoa tai laitat vain perus kaksijohtoisen mallin.

Silloin sulla ei ole mahdollisuutta ohjata keskuslukkoa avaimella tai lukkonupista.
 
Liittynyt
8 Joulukuu 2010
Tykkäykset
0
#3
Vs: Kauko-ohjattavan keskuslukituksen jälkiasennus.

Eli siis mulla on vain tuo ohjainboksi, ja autossa on valmiina keskuslukitus.

Yksinkertaisinta siis on hakee tommonen kaksijohtonen ovimoottori, kytkeä se kuskin oveen ja vetää johdot auton omaan keskuslukitukseen esim vänkkärin ovimoottorin johtoihin?

Sitten vaan ohjainboksi lukkopesän "napin" tilalle, ja homma skulaa?

Ihmeteltiin tuossa nimittäin pitkät tovit tuota 5-johtoista moottoria, kokeiltiin kaikki maholliset johdotukset läpi eikä tapahtunut mitään. Pitänee siis hakea huomenna eniveis uus moottori mätänetistä.
 

MVa~1

Liian korkea ja liian matala..
Liittynyt
4 Syyskuu 2006
Tykkäykset
0
Sijainti
Rovaniemi
#4
Vs: Kauko-ohjattavan keskuslukituksen jälkiasennus.

jos sulla ei alunperin ole moottoria kuskin ovessa, sinne pitää vetää tod.näköisesti nuo sininen ja vihreä johto. Silloin sulla on vain ovessa ohjausyksikkö, eli sinne pitäis mennä valmiina nuo kolme muuta johtoa. VAihtoehtona korvat ohjaus 5-johtoisella mottorilla ja lisätä sinne ne kaksi johtoa, vihreä ja sininen tai sitten antaa auton oman ohjausyksikön olla ja lisätä sinne tavallinen kaksijohtoinen moottori ja tuoda nuo vihreä ja sininen sinne kuitenkin, esim. juurikin vänkärin ovelta tai takaovelta jos sellainen autostasi löytyy ;D

Myös tuota 5-johtoista moottoria voit käyttää tavan kaksi-johtoisen tilalla, unohdat vain ne kolme muuta johtoa( punainen, musta ja ruskea(vaiko valkoinen?)) ja kytket vain sinisen ja vihreän
 
Ylös Bottom