Kysely: Ensimmäinen Mitsubishisi ?

Ensimmäinen Mitsu tuli pari viikkoa sitten enkä taida siitä ihan suosiolla luopua vaikka kyseessä onkin vähän vanhempaa ja pientä laittamista vaativaa kalustoa edustava -87 1.8 Tredia. Näillä mennään ja lujaa! :peukku
 
Poistin tuon edellisen viestini ja ajattelin että laitetaanpas tänne nyt sit koko "mitsuhistoria" niinku muutki on näköjää tehny ;D

1. -90 L04G 2.5 TDIC Pajero
2. -85 D03W MMC Chariot 1.8 Tbo (SpaceWagon)
3. -81 A163/4A Galant 2.0 GLX "ihan yyberi"
4. -84 A212A Tredia 1.6 GLS
5. -86 C12A Lancer 1.5 GLX
6. -87 A215A Tredia 1.8 GLS
7. -82 A156A Colt 1.4 GLX Automatic "Der Über" :palvo

Ei mitenkää montaa mitsua oo ollu kahen vuoden sisään, eihän ::) ;D

Ja allekirjotuksen linkistä löytyy kuvia menopeleistä :driver

PS. Zeta: Ei oo riemulla rajaa, kun mitsulla ajaa ;D Kyllä se trediakin ihan riittävästi taitaa kulkea 8)
 
Ensimmäinen Mitsu ja ensimmäinen auto on nykyinen '95 CB Lancer, jonka hankin -04. Ihan tyytyväinen olen ollut kun ei ole suurempia vikoja (eikä pieniäkään paljon ;)) ilmaantunut. :)
 
Minun ensimmäinen mitsuni on tämä nykyinen Galant Gli HB Blackdiamond -91 :peukku
Auto on palvellut hyvin ilman suurempia moitteita, ja nyt tarvitsisi päästä eroon kyseisestä kulkineesta. (valitettavasti :-\)

Plussana, kun tämän saisin myytyä, olisi että saisin kasvatettua omaa mitsubishi historiaani. :driver Tarkoituksena olisi tuoda Gti dynamic taloon. ;D
 
Lancer 1.5 EXE -91 ja oli aivan loistava peli, ei mitään pahaa sanottavaa.. mukava, hieno ja hyvin varusteltu. Tämmöinen siis:
http://www.iki.fi/kapsu/lancer/lasu_viisto.jpg

Tuo oli ajossa 98-01
..ja väri miellyttää edelleen ;D
 
Eka mitsuni on lancer 1,5 GLI vm 92 (vanhempi kori) ja on vieläkin minulla kun kortti ollut vasta vajaa vuoden.Tämänkin sain isännältä kun se osti pajeron ja halus ton lancerin alta pois.Tarkotus hankkia gti lanceri vm 92-95 :driver
 
Ensimmäinen mitsuni ja nykyinen kulkine...vm.97 farkku galantti 2.5 V6 ja manuaali metallinenhohtosininen ja tyytyväinen olen ollut....ruutia kun siihen vielä saisi jostain niin avot...ei vaan tunnu oikein palikkaa löytyvän...
 
ensimmäine mitsu on nykyinen käytös oleva galant glsi vuosimallia 88.. syksyllä tuli 87 vuotinen lancer 1.5 väliaikaiseksi autoksi, nykyään kyseinen auto olis myynnis.. ;)
 
Joo vm. -82 tai -83 Colt oli perheen eka mitsu lasisella kattoluukulla monta monta vuotta sitten :peukku
 
Meillä perheessä ollu mitsuja aikojen alusta asti niistä mieleenpainuvin: musta galantGTi blackDiamond. ::) viimesin oli faijalla uus pajero. mulla eka mitsu: colt 1.3cl "88 oli ihan jees vaikkakin rullailtu lähemmäs 400000km ni hyvin se pelas. :peukku
 
Eka oma mitsu on 90 space wagon 1.8 td 7 hengen kituri ;D Mutta eka kosketus mitsuun tapahtui n.8 vuotta sitten vanhempieni 84 galantti jolla ajoin salaa ja vieläpä ojaan :D enkä edes jäänyt kiinni tapauksesta :)
 
Toissa viikonloppuna saatiin perheeseen ensimmäinen mitsu, -76 celeste.

Omaa mitsua vielä etsiessä. Tällä hetkellä on kuitenkin kiikarissa opelin senator 3.0L, kun ei vastaavan kokoista autoa oikein tahdo löytyä mitsulta samassa hintaluokassa.
 
Ensimmäinen autoni ja ensimmäinen mitsuni on tämä nykyinen projekti lanceri. :p millä en oo ite vielä ajanu metriäkään. no oke just ehkä sen metrin
 
Oma eka mitsu on vuodelta -97 galant 2,5 V6  ;D.Tää on ollut jo tän vuoden toukokuusta lähtien mulla.
 
1. Mitsubishi Lancer GLX -87 1.5l (oli ensimmäinen projekti noin 16 vuotiaana jäi sitten laittamatta kun oli todella mätä, tosin kyllähän tämäkin ehti olla katsastamatta hiukan ajossa).
2. Mitsubishi Lancer GL -88 1.2l (Tämä tuli AVK:lta pienen nokkapusun saaneena ja sen siinä 17vuotiaana oioin ja leima tuli papereihin parin reiän paikkaamisen jälkeen. oli pari vuotta ajossa mutta kone oli vaihtunut tuohon 1,5l. Jäi sitten ajosta kun meni kansi koneesta, mittarissa oli jo 400tkm).
3. Mitsubishi Galant GLSI -88 2l(tämä oli käytössä myös pari vuotta kunnes alkoi tulemaan tuota ruostetta joka paikkaan ja kone sauhutteli, muuten kyllä todella mukava peli, mittarissa tässäkin noin. 400tkm)
4. Mitsubishi Galant STW 2,5l v6 -97(Tässä se tämän hetkinen autoni joka matkasi tallinnasta suomeen, ei ainakaan muita haukkumisia ole kuin meinaa huurtua aika herkästi)

1. ja 2. auto menivät romikselle, 3. odottaa vuoroaan on jo aikalailla purettuna, 4. syö kilometrejä vielä pitkään.

Muita autoja ei itselleni eksy kuin mitsubishit.
 
Mun eka mitsu oli -93 farkku lancer,se oli kyllä hyvä auto luotettava kuin mikä.Ja nyt ajellaan -98 carismalla,hyvin on toiminut tämäkin auto.Niin ja faijalla on -89 lancer 1.5 glx osti sen 100 eurolla perikunnalta ja hyvin toimii sekin kinneri....En minäkään aja muilla kuin mitsuilla tästä lähin.
 
Eka oli -91 1.3 GL lanccu. Valkoinen ja ah niin nätti. Myyty nyt Gtin alta pois Hesan suuntaan ja kuulemma hyvin kulkee vieläkin. Olisin halunnut senkin pitää mutta ei rahat riitä molempien vakuutuksiin ja veroihin.
 
meikän eka mitsu on tämä nykyinen L200 Mgn vm -00, äärettömän tyytyväinen olen ollut. Isäukolla noita mitsuja on ollut spacewagonia muutama kipale ja farkkugallulla on nyt ajellu jonkun vuoden. hyviä pelejä.

kokeilin itse paria pösöä tuossa välissä ja vaikka ulkokuori on mielestäni hieno niin tekniikka jotain aivan muuta (eli ongelmia oli runsaasti).

Omaa ensimmäistä autoa (1200Larssoni) en myy ikinä, se viettää nyt eläkepäiviä varastossa ja odottelee uudelleensyntymistä.

hez
 
Isälläni oli joskus vanha takaveto galantti kun olin vielä pieni, se oli tottakai pienelle pojalle aivan unelma-auto kun isä vielä hieman koheli kuljettaja :)

Mutta oma eka mitsu oli -86 turbo galantti jota koitettiin alunperin kaupitella minulle peltoautoksi, pienellä vaivannäöllä sain sen liikenteeseen ehostettua.
Voi olla että joku tämän sivuston lukijoista/käyttäjistä kyseisen laitteen omistaa. Rekkaria en muista tarkkaan mutta muistaakseni gfp-704, valkoinen ja rekisteröity alkuvuodesta 2004

Turbon jälkeen oli -88 galantti ja nyt on taas -86 turbo galantti :peukku
 
Vs: Kysely: Ensimmäinen Mitsubishisi ?

Mitsu/ muu historia :järjestyksessä

1: Galant 2.0 vm-78 rek VET-277 hopea ( ensimmäinen autoni)
2: Galant 2.0 EXE vm-84 rek.ATN-246 valkoinen
3:toyota celica 2.0 XT coupe vm-80 (twin cam)
4:Mazda 323 F 1.8 gti vm 90
5:toyota carina 1.6 E vm96
6:Subaru Impreza gt vm-99
7:Subaru impreza WRX STI
8:Mitsubishi Lancer Evo VIII 04
9:Mitsubishi lancer EVo IX 06

:driver
 
Vs: Kysely: Ensimmäinen Mitsubishisi ?

Meikäläisen autot järjestyksessä

1. Lancer 1.5 GLX -88
2. Lancer 1.5 GLXi HB -90
3. Lancer 1.6 GLXi -93
4. Carisma 1.8 GDi LX -99
5. Galant 2.4 GDi Sport -02
6. Seat Leon 1.9 TDi TS -03
7. Lancer Evo IX -06

Lisäksi pihalla on tuo Outlander paremmalle puoliskolle ja TD Vento päivittäistä työmatkaa (50km suuntansa) varten.
Joitain pikaisia vaihdokkeja on myös ollu, esim välikoppa escorttia :peukku ja 4-koppasta Golffia jne.
 
Vs: Kysely: Ensimmäinen Mitsubishisi ?

Mainitsemisen arvoiset autoni järjestyksessä:

1.Ford Focus-vm.99
2.Toyota celica-vm.00
3.Seat Leon-vm.02
4.Honda civic typerä-vm.03
5.Renault Megane-vm.01
6.Toyota Corolla T-sport-vm.04
7.Toyota Corolla T-sport-vm.05
8.Mitsubishi Lancer Evolution VIII-vm.04
 
Vs: Kysely: Ensimmäinen Mitsubishisi ?

Ihan ensimmäinen mitsubishi on matka-tv, joka ostettiin kun synnyin, se pauhaa nyttenkin tossa vieressä. :D

Toinen oli äidin colt silloin kun olin pieni. Tuli aika paljo tehtyä sillon jo mitsubishi aiheisia piirrustuksia.

Ja nyt sitten noi galantit....GLI ja GTI.
 
Vs: Kysely: Ensimmäinen Mitsubishisi ?

Kun ekaa auto mietiskelin silloin juuri kun täytin 18v niin eipä tuo mitsu tullut sillon mieleen. Mitkälie Mazdat ja Toyotat pyöri mielessä, mutta 'törmäsinpä' sitten '89 GLX Lanceriin 8)
Hyvin on pelittänyt :driver Tietenkin pientä vanhan auton vikaa löytyy...
 
Vs: Kysely: Ensimmäinen Mitsubishisi ?

Varhaisin Mitsu-aiheinen muistikuva on jostain vuodelta 1990, kun 6-vuotiaana naperona pääsin enon ison N-ryhmän Galant VR4:n kyytiin sorapätkälle. Hypättiinkin ja kaikkea. :)

Ekaa autoa aikanaan etsiessä GTi-Lancer oli yhtenä vaihtoehtona, hommasin kuitenkin sitten Civicin. Eka oma Mitsu on tämä nykyisin alla oleva Evo 3, alla marraskuun lopusta lähtien.
 
Vs: Kysely: Ensimmäinen Mitsubishisi ?

-99 1.6 STW, hyvin kukku ja tilaa oli riittävästi ensimmäisen skidin maailmaantulon ohella.
 
Vs: Kysely: Ensimmäinen Mitsubishisi ?

Mitsubishismi on tarttunut minuun jo niin pienenä että en muistakkaan. Isällä oli aikanaan mm. Galant 2.0 GLS vm. 85, joka oli mielestäni hienoin auto mitä ikinä :D
Oma ensimmäinen: Mitsubishi Colt 1.2 EXE vm. 1988...voimahan siinä oli unohdettu jo tehtaalle mutta idioottivarma peli. Ja jääradalla uskokaa tai älkää niin aivan loistava peli viedä...poistuhan se muutaman kerran sitten oikeen huolella mutta se johtui kuljettajan fysiikan lakejakin horjuttavista luuloista :peukku
 
Vs: Kysely: Ensimmäinen Mitsubishisi ?

Ensimmäinen on nykyinen Galantti, ostettu vuonna -03 autoliikkeestä. Kotoa peritty mitsubismi.
 
Vs: Kysely: Ensimmäinen Mitsubishisi ?

Minun ensimmäinen Mitsubishi ja samalla ensimmäinen japsi on tuo Pajero jonka ostin talviautoks silloin kun marraskuun eka päivä oli se kauhee lumimyrsky. Kotoa en päässy mihinkään, paitsi kauppaan 2km päähän traktorilla. Muualle onkin sitten pidempi matka niin tartti hommata nelivetoinen auto. Oikeastaan manasin jo viime talvena että viimeinen talvi ilman maasturia. Land cruiserit oli etusijalla, mutta rahasyistä päädyin Pajeroon. Ihan hyväks on osoittautunu :driver
 
Vs: Kysely: Ensimmäinen Mitsubishisi ?

Tiistaina tuli ostettua Mitsubishi Space Wagon 2.4 GDI -99. Siitä se vissiin sitten alkaa.
 
Vs: Kysely: Ensimmäinen Mitsubishisi ?

Hei !

Kolmas mitsu jo peräkkäin :

1. lancer sedan 1.5 glxi vm. 1992
2. Lancer stw 1.6 gl vm. 1998
3. Lancer stw 1.6 comfort vm. 2003

Ensimmäisessä oli ongelmia päästöjen kanssa.
Toinen toimi kuin junan vessa, ei vikaa missään vaiheessa. Kilometrien takia vaihdoin pois
Tämä nykyinen on ihan Ok, mitä nyt takuuna vaihdettu perään jotain puslia kun nauku kun kollikissa joka montussa.

--RJW--
 
Vs: Kysely: Ensimmäinen Mitsubishisi ?

Lancer 2.0 STW Intense -06, mikä on ihan LOISTAVA, sitä ennen ajeltu vain porukoiden Carismalla, omilla Foordeilla, Wolkkareilla, ja Ooppeleilla.
 
Vs: Re: Kysely: Ensimmäinen Mitsubishisi ?

Jakke sanoi
• GALANT (dynamic-4) 2.0 E3#A
• PAJERO V6 3.0 V 2/4 #W (viininpunainen)
• CARISMA 1.6 DA#A (hopeinen)
• GALANT 2.0 EA#A (harmaa)
• GOLT 1,3 CA#A (vihreä)
• GALANT 1,8 E 5/8 #A (viinipunainen)
• PAJERO V6 3.0 V 2/4 #W (punainen/ hopea) (( pätkä))
• MONTERO (jenkkimalli Pajero) V6 3.0 V 2/4 #W (sininen/hopea)
• SIGMA V6 3.0 F16A (musta)
• PAJERO 2.5Diesel V 2/4 #W (vihreä)
• PAJERO V6 3.0 V 2/4 #W ”DUBAI” (vihreä/ shamppanja)
• GALANT 2.0 EA#A (sininen)
• GALANT 2.4 GDI EA#A (viininpunainen murheenkryyni)
• PAJERO 2.5 diesel V 6/7 #W (vihreä)
• SIGMA V6 3.0 F16A (valkoinen) (( nykyään erään jäsenen omistuksessa))
• PAJERO 3,2 DID V 6/7 #W elegance (sininen/ hopea)

Mitsubishit väliltä 1995-2006
Välissä ja samanaikaisesti ollut jos jonkin merkkistä kulkinetta… :driver
Ja tänään jatkettiin perinnettä tällaisella: Rouvalle Mitsubishi Grandis 2.4 Invite 7h AT -06 (grafiitinharmaa) :driver
 
Vs: Kysely: Ensimmäinen Mitsubishisi ?

Evo IX Ultimate eka oma tuttavuus. Kymppi hyvinkin seuraava sitten, näyttää konseptimalli ainakin tosi siistiltä.
 
Vs: Kysely: Ensimmäinen Mitsubishisi ?

Hitsi, enpä ole mitsua koskaan omistanut, enkä omista viekäkään ;D

Kyllähän noita muita pirssejä on ollu n. 15 erilaista aiemmin, ibizasta astro vaniin.. No joo, kylhän toi rotke käytännössä mitsu on... :peukku
 
Vs: Kysely: Ensimmäinen Mitsubishisi ?

Tää nykynen Carisma on kyllä mulle ihan ensimmäinen tuttavuus Mitsubishien maailmaan. 5000km takana ja vielä ihan tyytyväinen olen hankintaani!
 
Vs: Kysely: Ensimmäinen Mitsubishisi ?





ekaksi:lancer dsl vm:1984 jonka ostin uutena jäi myöhemmin hirven kans toiseksi.
tokaks: galantteja vuodesta 1985 joka korimalli,nykyinen 2002 sport wakon 2,4 gdi että
onhan nuita ollu
 
Takaisin
Ylös Bottom