L200 4WD -90 vaihteisto tiputtaa öljyä

L

lexlex

Guest
Tuli juuri ostettua kyseinen auto ja laittanu merkille että auton alla on aina öljylätäkkö ::)

Öljy tippuu auton alla olevan poikittaispalkin päältä eli jostakin vaihteistosta se tulee mutta mistä? Onko joku tyypillinen vika siis?
Ja ennenkaikkea pystyykö korjaamaan irroittamatta vaihteistoa?

Miten näissä sopii tekniikan osat ristiin Pajeron kanssa, eli onko laatikko yms. samat?
Eli kannattaako hommata Pajero varaosiksi ja fiksailla kone ja laatikko kuntoon ja vaihtaa pakettina myöhemmin paikalleen... Mielellään turbolla ehkä.
 
Vs: L200 4WD -90 vaihteisto tiputtaa öljyä

Ei vissii ole pajero ja L200 porukat huomannu vielä kysymystäs mutta voit vaikka kysella suomi24 lla kuinka viisaita vastauksia sieltä saat..

Ja pajeron lootan lykkääminen L200 seen ei ole ihan plug'n play juttu..
 
Vs: L200 4WD -90 vaihteisto tiputtaa öljyä

Vaikka en itse täältä juuri apua saanut, niin vastaan itse itselleni jos jollakin muulla sattuu olemaan sama ongelma. Etukardaanin ja jakolaatikon välistä valui öljy pihalle ja oletin tietty että jakolaatikossa oleva stefa vuotaa. Uuden Stefan vaihdon jälkeen sama ongelma jatkui. Lopulta huomasin että öljy meneekin kardaanin läpi ja päässä oleva pellin pala vuotaa, irroitin ristinivelen, pelti oli hitsattu kiinni jo aiemmin mutta huonosti. Hitsasin sen uudelleen ja vuoto loppui.

Vian jäljille pääsin itse asiassa sattumalta juuri suomi24 palstalta löytyneen topicin perusteella, joten kiitos neuvosta :driver
 
Vs: L200 4WD -90 vaihteisto tiputtaa öljyä

Kannattaisi käyttää HAKUA. Tuo on täysin tuttu ongelma -tälläkin palstalla. Ja syntyy siitä jos/kun kardaani työnnetään laatikon liukuun liian pitkälle. Galantteihin on saanut myös "upgrade" yokea, jolla ongelma korjaantuu/poistuu.

Alkuperäiseen kysymykseen taas olisi voinut vastata/luetella kaikki tiivisteet ja stefat jota laatikosta löytyy, ja paljonko se olisi auttanut? Se on auton korjaaminen internetin yli yllättävän vaikeaa, jos kysyjän haarukka on liian laaja....

Pisteet kuitenkin aloittajalle, kun kävi kertomassa mikä autossa oli vikana. Nykyaikana harvinaista sekin. Vuorovaikutuksellahan nämä foorumit toimivat, ei yksisuuntaisesti (vaikka monet niin luulevat).
 
Vs: L200 4WD -90 vaihteisto tiputtaa öljyä

Suomi24llä myös kerrottii että kyllä pajeron osat sopii kaikki L200seen ja sitä rataa.. Kai kaiken saa sopii... Erona on vaan hitsauksen ja rälläköinnin määrä....

Mutta hyvä että onkelmasi ratkesi... :peukku
Ja tosiaan HAKU-palkki auttaa.. Jos sitä palkokasviköynnöksien takaa näkee... ;D
 
Takaisin
Ylös Bottom