L200 4x4 -99 nelivedon etupään sielunelämä?

sampsako

New Member
Liittynyt
18 Toukokuu 2013
Sijainti
Porvoo
Flakatraktorin nelivedon vihreä valo alkoi taanoin tuossa vilkkumaan. Arvelinkin heti että alipaineissa jotain häikkää. Järjestelmä osiin ja aktuaattorihan se siellä oli edellisen omistajan jäljiltä ruostunut umpeen ja aktuaattorin kalvo puhki. ilmeisesti päässyt täyttymään vedellä jossakin vaiheessa. Uutta osaa en tähän hätään saanut joten sikaflexillä ja siliconilla paikkasin tuotteen siihen kuntoon että toimii jotenkuten. :driver

Jos jollakin on parempaa tietoa mistä kyseistä osaa voisi metsästää niin laittakaa ihmeessä jakoon. surffailulla löysin seuraavan sivuston josta osa olisi mahd saatavilla http://www.milneroffroad.com ???

toinen kyssäri auton nelivedon valojen suhteen olisi wheel lock valo. manuaalin mukaan valon tulisi syttyä kun neliveto on kytketty. autossani on automaattilukot. epäilyni on, että valo toimii ainoastaan niissä autoissa, joissa on manuaali lukot? :seina
 
Vs: L200 4x4 -99 nelivedon etupään sielunelämä?

hieman offtopick mutta olen tilannut milneriltä gen 1 taka lehdet ja uretaani puslat hyvät oli ja kohtuu hintaset vaikka rahtimaksoikin.
ja nyt kun hankin tuon sportin niin sama vika rahikaisella edellinen omistaja ei paljon neliveto päällä ole viime aikoina ajellut jässähti 4wd päälle kaupungilla valoissa no about 100 kertaa 4wd päälle ja pois nut toimii paremmin.
en oikeen ymmärrä miksei milneriltä tule kyselyyn vastausta enään?! olisin taka jousia taas kyselly mutta ei niin ei onko muille tullut vastusta kyselyihin?
 
Takaisin
Ylös Bottom