L200 5gen - teholastut

Juhokaren

Saabisti ja mitsubisti
Liittynyt
11 Elokuu 2010
Sijainti
Vaala
Minkälaisia lastuja saatiin entiseen 4gen L200:seen? Mitkä tai mikä valmistajan tekele oli paras laadultaan (ehkä myös tehoja aika maksimaalliset)?

Onkohan tähän 5gen L200:seen tullut lastua? Valmistaako Mitsu itse lastuja tai virisoftia? Onko alan harrastajilla omaa viriohjelmaa, jolla nostetaan tehoja pohjautuen alkuperäiseen softaohjelmaan? Saabeilla menee jälkimmäinen näin.
 
Vs: L200 5gen - teholastut

Bensa koneisiin on softia, sen verta tuli tutkittua että -98vm TD galantti oli prossulla jonka pystyi softaamaan mutta mulla ei ollut op2 kaapelia niin jäi kesken suunnittelut
 
Vs: L200 5gen - teholastut

http://www.sttemtec.com/en/products/products-1.47.2.php

Eipä tuollakaan näy noin uutta. Mutta eikös tuo uus 2,4 kone oo tuota 4Nxx sarjaa jota tuolta löytyy ainakin tosta ASX:stä

Käsittääkseni tuo pulju teki joskus "tehdas" virejä L200 gen 3/Pajero sport koneeseen.
 
Vs: L200 5gen - teholastut

^
Mitä tarkoittaa tässä kohdin "tehdas-viri"? Onko tällä firmalla joku Mitsun alkuperäis-softa, josta voivat sitten ruuvailla mieleisiä lukemia? Saabisteilla homma tapahtuu juuri näin: Saab julkisti alkuperäis-softan ja siitä oli nätti sitten 'ruuvailla' eri viriasteille softia.
 
Vs: L200 5gen - teholastut

Tehdas viittasi tässä siihen, että käsittääkseni linkin kittiä on saanut jälleenmyyjiltä jonkinlaisella takuulla. Voin muistaa väärinkin. Mutta ei siis vastaava juttu kun tuo saabismi.

http://www.sttemtec.com/en/products/pajero-sport-2,5-115hp.php
 
Vs: L200 5gen - teholastut

^
Ok. Eli jälleenmyyjiltä tuota lastua voi saada ja jos sen ostaa heidän kauttaan, niin siihen saa jonkinlaisen takuun. Kuulostaa hyvälle. Hinta on keskiluokkaa lastuksi, mutta jos sillä tapahtuu ja auto kestää normaalin ajon, niin ehdottomasti kiinnostaa.

Kysyn ihan perusasiaa: kestääkö lastulla oleva Mitsubishi L200 yhtä paljon kuin ei-lastulla? Kerran tämän kävin läpitse jossain ja tulos oli, että samanlailla ilman tai kanssa, mutta kestäminen riippuu lähes 100% ajotyylistä (kyse oli kaikista autoista).
 
Vs: L200 5gen - teholastut

Minkälainen hintataso tai hintaero on tuohon valmistajan sivun ilmoittamiin hintoihin vs. Suomen Mitsun merkkiliike?
 
Vs: L200 5gen - teholastut

Miten laadukasta tuotetta tämä on:

https://www.chipexpress.com/products/4936/
 
Vs: L200 5gen - teholastut

Minkälainen tilanne on 5gen L200 :sen lastumarkkinoilla? Valmistaako Sttemtec enään Mitsulle? Onko muita oikeasti hyviä valmistajia?
 
Vs: L200 5gen - teholastut

Eikös toi oo ihan nii et päivittää softan kun noita softan päivityspaikkoiki on jo olemassa ...
 
Takaisin
Ylös Bottom