L200 huono käymään ja käynnistymään. (2,0l kaasari 4g63)

limppa

Hyvä tuli ku itte teki
Liittynyt
7 Syyskuu 2009
Sijainti
Itä-Uusimaa.
Tänään ilmeni L200:ssa ihmeellinen vika. Lähti hyvin käyntiin, pääsin varmaan 50m jolloin rupes pätkii ja vaikea pitää käynnissä. Joutuu pitää polkimen melkein lattiassa että meinaa pysyä käynnissä, tämän jälkeen sammui ja siihen jäi, ei lähde käymään.
Kokeilin putsata tulppia jotka muuten olivat aivan märät. Käynnistin uudestaan jolloin lähti tosi vaikeasti käyntiin, joutuu taas pitää poljinta pohjassa että meinaa pysyä käynnissä. Ei käy tyhjäkäyntiä. Bensaa ilmeisesti menee koneeseen niin että rittää mutta miksi?
Siinä mielessä ihmeelistä että käynnistyi eka kerralla hyvin ja kävi ihan nätisti ja sitten yhtäkkiä rupes pätkimään. Voisiko vika myös viitata sähköpuolelle?
 
Vs: L200 huono käymään ja käynnistymään. (2,0l kaasari 4g63)

Jako ei ole hypännyt yli, tuli muun muassa tarkistettua. Ajoitusmerkit täsmää. Pakokaasu harmaan väristä ja sitä tulee paljon. Jos kaasari tulvii en pysty sanomaan mutta ei ainakaan haise bensalle pahasti.
 
Vs: L200 huono käymään ja käynnistymään. (2,0l kaasari 4g63)

Vika paikallistettu. Tuli vaihdettua kondensaattori, kärjet, virranjakajankansi sekä pyörijä. Eli ilmeisesti oli vain huono kipinä jossain ja sen takia ei tahtonut käydä kunnolla.
 
Takaisin
Ylös Bottom