Lancer 1,5 GLXi -89 vuotoja?

juize

Lancer 1,5 GLXi -89
Liittynyt
18 Elokuu 2005
Ostin tuossa juuri Lancerin (1,5 GLXi -89). Näyttäis vähän siltä et koneen alle jää parkkipaikalle pientä märkää länttiä. Onko teillä kokemusta että mistä yleensä tiputtelee tuon ikäsissä Lancereissa? En oo varma, mut öljysuodattimen luota vois tulla öljyjä ja sit jäähdyttimestä (ihan puskurin alta) saattaa kans tulla jotain... Kuulostaako tutulta?

Eka auto kierrossa ja muutenkin amatööri liikkeellä.. ::) Onko pienet märät läntit asfaltissa kovin vaarallisia?
 
meitin lanceri tais olla öljy ruitta koska siihen joutu vaihtaan:
Kampiakselin stefa
nokka akselin stefa (molemmat remminvaihdon yhteydessä)
samoin venttiili kopan tiiviste valkasi.

eihän pienet tipat pahaa tee ;D
 
Näin ne selviää... Suodattimen luota löyty öljyä koska pirssiin on just vaihdettu öljyt ja suodin ja ne öljyt oli tiivistämiseen käytettyjen öljyjen jämiä...

Mut se vielä askarruttaa (en löytäny Lancerin korjausoppaastakaan mainintaa) et mikä se on se kuminen putken tynkä siinä jäähdyttäjän alapuolella. Sen pää on vähän kostee, sellasta aika väritöntä nestettä. Joku huohotusputki tms.?
 
meneekö se kuminen tynkä jäähdyttimeen? Jos menee, niin se on jäähdyttimen tyhjennyspropun pää, jossain siellä alareunassa pitäisi olla sellainen lärpäke, jota kääntämällä nesteet poistuvat tuon ko. putken kautta..

Eli jos se pää on kovinkin märkä, niin seuraa putkea jäähdyttimeen ja löydät sen tyhjennysvivun. Sitä varovasti kiinnipäin ja katsot loppuuko tiputtelu. Märällä ajaessa sinne putkeen voi mennä ihan roiskevettäkin, joka sitten tippuu ajan kanssa pois...
 
Jep. Kiitoksia. Sadekelin jälkeen se vähän tiputteli, mut se neste ei ollu kyllä ainakaan ihan puhdasta vettä. Tänäänkin se oli vielä vähän kostee. Jos se vielä tiputtelee ni pitää laittaa hanat kiinni. :)
 
Takaisin
Ylös Bottom