Lancer -89 1.3 ei käynnisty (startti pyörii)

mustapug

New Member
Liittynyt
19 Kesäkuu 2010
Eli ongelmana on 1989 mallinen Lancer 1.3 kaasarilla. Ostin auton pari viikoa sitten ja ehkä 3 kertaa autolla ajanut ja ongelmat alkoivat. Ajelin n. 10 km ABC:lle, auto seisoi pari tuntia ja ei käynnistynyt sen jälkeen. Vaihdoin autoon tulppien johdot -> starttasi pienellä yrityksellä.

Seuraavana päivänä auto starttasi kuin palmun alta, kävin huoltiksella täyttämässä tankin ja ajelin pariin muuhunkin paikaan (3-4 käynnistystä sinä aamuna). Illalla auto ei enää startannutkaan, eikä ole sen jälkeen lähtenyt tulille.

Nyt vaihdettuja osia on:

-Tulpat (Denso - motonet)
-Tulppien johdot
-Virranjakajan kansi
-Pyörijä

Kipinää tulee tulpille, kokeilimme jokaisen erikseen vaimokkeen kanssa. Onko mahdollista, että kipinä ei ole tarpeeksi voimakas? Bensa haisee kovasti kun yrittää startata. Onko mahdollista, että kone saa liikaa bensaa ja kastelee tulpat samantien?

Nyt on mies hukassa. Kaikki ideat ovat kultaakin arvokkaampia.
 
Vs: Lancer -89 1.3 ei käynnisty (startti pyörii)

heitä densot mettään ja pistä ngk:t mulla autto kyseinen toimenpide tutun autossa,ja arvaa etittiinkö vikaa muutama hetki :seina nämä minunkin tapauksen densot muutaman kymmenen kilsaa ajetut. vanhat roskiksesta siihen hätään takas ja het hörähti
 
Vs: Lancer -89 1.3 ei käynnisty (startti pyörii)

Pientä päivitystä tilanteeseen:

Eilen kävi kaveri katselemassa potilasta, kipinä tuleekin ihan oikealla tavalla ja bensaakin tulee mutta ei lähde käyntiin vaikka kaataisi suoraan kaasariin polttoainetta. PA-pumppu siis toimii myös. Pieni epäilys heräsi, että onko ajoitukset kohdillaan. Mitenhän tuollainen tarkistetaan?

Pitää kokeilla tuota mikko412 ehdottamaa NGK vaihtoehtoa, saisi vaan olla tänäänkin varaosaliikkeet auki!
 
Vs: Lancer -89 1.3 ei käynnisty (startti pyörii)

Ongelma ratkaistu (ainakin väliaikaisesti), varsinaisesti mitään vikaa ei kai edes ollut. Muistelin, että auton myynyt mummeli kehoitti käynnistämään auton kaasu pohjassa. Näin tein tänään illan viimeisenä ratkaisuna ja PAM!

Pienellä nikottelulla auto starttasi ja kävi normaalisti, heittelin koeajolenkin ja toiminta oli täysin ok. Jospa se tuolla mummelin suosittelemalla tekniikalla sitten pelaisi taas. Ainakin seuraavaan vikaan asti ::)
 
Vs: Lancer -89 1.3 ei käynnisty (startti pyörii)

kovasti haisee vika automaatti ryypyltä,eli on ryyppy päällä jatkuvasti jos kerran lähtee kaasupohjassa kuitenkin tulille :p(sillon läppä auki ja saa enemmän ilmaa)

jumittava automaatti ryyppy on näiden tyyppivikaa,enemmän tuohon perehtyneet vastatkoon.

itsellä enemmän ruiskupuolen mitsuja ;) niissä ei kaasari huolia ;D

tosin niissä omat huolensa niissäkin :'(
 
Vs: Lancer -89 1.3 ei käynnisty (startti pyörii)

Kaasu pohjassa pitää meidnäkin bitch käynnistää lämpimänä. Muuten saa veivata ikuisuuden eikä lähde ehkä sittenkään käyntiin. Ei mikään ongelma, kaikissa mun kaasariautoissa ollu sama ominaisuus.
 
Takaisin
Ylös Bottom