Lancer -91 puoltaa veto päällä

Moukku

New Member
Liittynyt
20 Kesäkuu 2007
Eli vm. -91 Lancer EXE puoltaa huomattavasti vasemmalle kiihdytettäessä. Onko kenelläkään tämmöisestä ongelmasta kokemuksia ja ehkä vinkkejä vian korjaamiselle? Itse ajattelisin että ripustuksissa olisi jotain väljää, mutta kun en näitä alustan hommia kunnolla haltsaa ???
 
Vs: Lancer -91 puoltaa veto päällä

Koitas nostaa etupää ylös ja testata hannaako jompikumpi rengas, jos ois jarru jumissa.
 
Vs: Lancer -91 puoltaa veto päällä

Että semmoisella selviäis.. No toivotaan parasta! En olisi tuota lähtenyt ensimmäisenä katsomaan. Ilmottelen kun saan ens viikonloppuna tehtyä asialle jotain.
 
Vs: Lancer -91 puoltaa veto päällä

ja vielä helpompaa kato ihan ekaksi rengaspaineet,entä ohjauskulmat onko oikein?.ja onpa joskus pelkkä renkaiden vaihtokin tuon vetelyn/vaeltelun poistanu.eli ootko pistäny muuta rengasta alle ja vetely alkoi?

nää tuli pikaseen mieleen,niin ja voihan esim väljä raidetangon pääkin muuttaa kulmia sillai että kiihdyttäessä vetää sinne tänne ;)
 
Vs: Lancer -91 puoltaa veto päällä

...ja jos ei noista rengaspaineista sun muista "perusjutuista" löydy, niin tarkista alatukivarsien kiinnitykset, pallonivelet sun muut. Erästä katsastajatuttua lainaten: "Jos auto ei kulje suoralla tiellä suoraan, on todennäköisin syy jonkun nivelen väljyys." :)
 
Vs: Lancer -91 puoltaa veto päällä

Renkaat ovat olleet koko talven alla ja ilmanpaineetkin ovat kunnossa, eli niistä ei pitäisi hämminkiä olla. Nyt tuli taas muutama tarkastuskohde listalle! Palaan asiaan.
 
Takaisin
Ylös Bottom