Lancer-98 1.6 16v check engine valo?

vellihousu

New Member
Liittynyt
27 Syyskuu 2012
Moi
Toi valo on siis palanut jo vuosia kylmällä koneella, mutta ennen saanut aina valon sammumaan virranjakajan kannen putsauksella/uusimisella.Koodit luettiin aikoinaan helkama-autolla ja koodi näytti nakutuksentunnistimeen, silloin timanttitiskin osa oli niin suolasen hintanen että en sitä hommannut ja kun asentajakin sanoi että ei tää nakuta.
Nyt on taas se aika vuodesta että valo pitäis saada sammumaan yhdeksi päiväksi. Auto rupee jo olemaan sen verran rapsakka ettei siihen enää hirveesti tekis mieli upottaa rahaa ja siksi tälläistä pähkäilyä.
onko niin että kylmällä koneella lambda ei anna eculle turhaa tietoa. (eli lamda vian voisi sulkea pois) Nakutunnistin sitten yrittää antaa tietoa eculle että säätäisi sytytystä ja näinollen viallinen nakutunnistin sytyttää vikavalon. lämpimällä koneella valo kuitenkin aina sammuu.

Olipas taas vaikeselkoista tekstiä, mutta toivottavasti joku saa tästä selvää ja osaa kertoa mistä kannattaa lähteä oikeaa vikaa etsimään ilman että tarvii summamutikassa palikoita vaihtaa.
 
Vs: Lancer-98 1.6 16v check engine valo?

eli leima lähestyy... ja jos oikein ymmärsin niin lämpimällä koneella valo sammuu niin mikä ongelma? kai sen voi lämpimällä koneella leimata ;D

ja mun käsittääkseni se valo saa leimalla palaakin jos vain päästöt menee läpi,kun ei ole vielä obd testin alainen vm takia
lambaada ei kylmänä anna tietoja,tai varmaan antaa mutta niitä ei käytetä.
ja tossahan niitkin taitaa olla 2kpl.
 
Vs: Lancer-98 1.6 16v check engine valo?

Joo katsastusta pukkaa. Pelko on perseessä että koneen lämmöt laskee odotellessa sen verran että rupee valo loistaa. Täytyy varmaan jättää auto käyntiin pihalle ;D.
Oihan se kuitenki kiva jos sen valon sais sammumaan.
 
Takaisin
Ylös Bottom