Lancerin lämmityslaite !?!?

  • Viestiketjun aloittaja Henkka_with_Lancer
  • Aloituspäivämäärä
H

Henkka_with_Lancer

Guest
Auts,nyt tuli pulma.. väänsin kännissä lämmönsäätelynaviskasta vaijerin paskaksi :'( ja nyt kun on nämä koleat ilmat jo alkaneet ni pitäisi se korjata! Onko siellä vaijeria (on siis),jos on niin minkälainen ja minkä hintainen?
Entä asennusvinkkejä?
Olen avannut kojelaudan jo monta kertaa ja se on aivan hiton hankala paikka! Tarvii purkaa koko vitun kojelauta että saa sen kälysen yhden vaijerin vaihdettua,VAI?
No,mutta vinkkejä kaivataan..
Kannattaako säästää hermoja ja viedä liikkeeseen?
Neuvoja,ja kiitos etukäteen... ::)
 
vanhempaan lankkuun se onnistuu kun irroittaa hanskalokeron mutta et kertonut että minkä ikäinen se on...
 
Mitsubishi Lancer -92 (uudempi kori)
Tällänen..
Niin,ja kun pitäis hansikaslokerikko irroittaa,niin pitää purkaa puolet kojelaudasta :-\
Ei,en jaksais enää... ehdotuksia!
..ja jos sen vie liikkeesseen ni saa maksaa ihan sikana koska siin menee aikaa aika paljon ku ne purkaa ja kokoaa sitä hemmetin kojelautaa. Vaik ite vaijerin vaihto ei varmaan vie 15min. kauempaa!
 
Eikös se hanskalokero ole saranoistaan kiinni "lukkotapeilla",ainakin galanteissa 88-96. Eli sopivalla tampilla(ja vasaralla) lyöt tapit irti..
 
Vs: Re:Lancerin lämmityslaite !?!?

galv6 sanoi
Eikös se hanskalokero ole saranoistaan kiinni "lukkotapeilla",ainakin galanteissa 88-96. Eli sopivalla tampilla(ja vasaralla) lyöt tapit irti..



Nostetaan ikivanhaa aihetta, mut miten siis käytännössä toi hanskalokero / säädinpaneeli / keskikonsoli puretaan E5x-mallisista Galanteista? Koko kojelauta irti ja auki? Pitäis kattoa mitä se on syönyt...

Auto on siis vuosmallia '94.
 
Takaisin
Ylös Bottom