MCF-Wikipedia avattu.

J. Puhakka

Active Member
Club Member
Moderaattori
Liittynyt
7 Tammikuu 2003
Eli tässä pitempään on hierottu kuntoon tuota mitsuklubin wiki sivua Tällä hetkellä siellä ei kovin mahdottomana artikkeleja ole, mutta toivottavasti tilanne tulee muuttumaan :peukku Artikkelien editoiminen / luominen ei juurikaan helpompaa voisi olla..

Luodaksesi artikkeleita sinun täytyy rekistöröityä wikiin kirjoittajaksi joka sekään ei juuri tuon helpommaksi voi tulla.
(Tällä ylimääräisellä rekistöröinnillä toivottavasti estän ylimääräiset spambot editoinnit.)

Jos on kysättävää / kysymyksiä, niin niitä voi kysellä esim. tässä topicissa. Myös muut mielipiteet, kiitokset, haukut, kehitysehdotukset yms saa laittaa tähän topicciin.
Toivottavasti wikistä on iloa itse kullekkin :driver (ainakin se kauan kaivattu artikkelien luonti helpottuu nyt suunnattomasti)

Wikihän löytyy siis http://www.mitsubishiclubfinland.com/wiki/ alta ja myös pian yläpalkin artikkelit napin takaa.

Kiitokset kaikille valvojille jne puuhamiehille jotka olivat tekemässä tätä mahdolliseksi, ja kiitokset etukäteen. myös tuleville kirjoittelijoille.
 
Vs: MCF-Wikipedia avattu.

Tätä on odoteltu.
Täytyykin joku päivä ottaa itseä niskasta kiinni ja naputella nostajien vaihdosta ohjetta kuvineen vaihe vaiheelta :)
:peukku
 
Vs: MCF-Wikipedia avattu.

Mahatavaa työtä :peukku Nyt meni huomattavasti helpommaksi tiedon etsiminen.
 
Vs: MCF-Wikipedia avattu.

Tiedon panttauksen aika on ohi, artikkeleita lähtee tässä nyt tulemaan enemmän kun allekirjoittaneellakin on liikaa vapaa-aikaa. Uskon että porukka löytää tuon wikin paremmin kun jaksaa hakea foorumilta (ihan oikeasti uskon). :peukku
 
Vs: MCF-Wikipedia avattu.

Jos jollakin on nyt hyvä artikkeli mielessä minkä voisi kirjoitella tuonne wikiin, ja tuntuu ettei osaa, niin minulta ainakin saa kysellä ohjeita. Vaikkakin se on aika yksinkertaista se artikkelien teko.

Sellaisesta ei saa jäädä artikkelien tekeminen kiinni ainakaan. :) Kysyvä ei tieltä eksy jne.
 
Vs: MCF-Wikipedia avattu.

Yksinkertaisimillaanhan tuo perustuu siihen vaikka että littää vain pelkät tekstit sinne ja painaa tallenna, tekstin muotoilu jne editionti/kuvien lisääminen voi tapahtua myöhemmin, ja/tai muiden toimesta. Siihenhän wiki perustuukin, yhteistyöhön ;D
 
Vs: MCF-Wikipedia avattu.

Suuret kiitokset isosta ja merkityksellisestä työstä vastanneille! :peukku Nyt on sitten aika palkita alustavan työn tehneitä artikkelien muodossa, joten tekstiä vain kehiin. Ja ideoitakin kannattaa laitella mielenkiintoisista aiheista, vaikka itse ei kykenisikään artikkelia kirjoittamaan.
 
Vs: MCF-Wikipedia avattu.

Rohkeasti vaan tekemään artikkeleja, niitä ei ole ikinä liikaa. Kyllä me autetaan teknisesti että miten pääsee artikkelinteossa alkuun kun uskaltaa kysyä.

Artikkelithan voivat olla vaikka tyyliin: Pajeron hehkutulppien vaihto, tai vaikka yleinen kertomus jarrusatuloiden herkistelystä.

Niin turhanpäiväistä artikkelia tuskin onkaan etteikö se joutaisi wikissä olemaan. :)

Wikin idea kun on se että kuka tahansa fooruminkäyttäjä voi sinne artikkeleita tehdä.
 
Vs: MCF-Wikipedia avattu.

Vääntäkääs nyt rautalangasta että MITEN tuonne saa lisättyä uuden osion,kun en nyt ymmärrä..
 
Vs: MCF-Wikipedia avattu.

ST sanoi
Vääntäkääs nyt rautalangasta että MITEN tuonne saa lisättyä uuden osion,kun en nyt ymmärrä..

Ainakin kaksi tapaa, varmaan muitakin.

Lisäät linkin pääsivulle jolloin klikkaamalla linkkiä pääset editoimaan sivua. Tämä on siitä huono tapa että alkuvaiheessa oleva artikkeli näkyy suoraan pääsivulla.

Toinen tapa on antaa sivun nimi osoiterivillä:
http://www.mitsubishiclubfinland.com/wiki/index.php?title=Huuhaa

Minkä jälkeen tarjotaan mahdollisuutta kirjoittaa sivu "Huuhaa".
 
Vs: MCF-Wikipedia avattu.

Etusivulle lisäys tapahtuu myös mailaamalla jotakuta wikin vastuuhenkilöistä (jos ei siis itse halua lisätä linkkiä) (joka siis tapahtuu astin mainitsemalla tavalla)
 
Takaisin
Ylös Bottom