mitsubishi 3000gt/dodge stealth kunnostaminen

ruotsje

New Member
Liittynyt
4 Lokakuu 2019
Tykkäykset
0
#1
Isäukko on omistanut -92 stealthin vuodesta 2004 lähtien. Viimeksi ajettu 2006 niin ajattelin "pieneksi" projektiksi ottaa, kun hällä ei kuulemma tule tehdyksi. Alkuperäiset suunitelmat oli vaan vaihtaa rikki mennyt vaihteiston tiiviste ja laittaa jakopää sekä muut hihnat uusiksi. (Auto on tullut USA.sta niin myöskin rekisteröinti suomeen)
Ja niin yks kesäviikonloppu otettiin moottori keulilta ja vaihteisto. No siinä enempiä ajattelematta turbot tietenkin irti ja niitä räpläämään. Saatiin sit idea että jos kävis huollattaa ja vaihtaa isompaa kompressorin siipeä jne. tuumasta toimeen ja finturbolle kuopioon. Turbot sinne ja siis ei ollu mitään suurempia muutoksia mielessä ja hintakin 2.kpl turbo huoltoja/muutoksia ei päätä huimannut (350-400e/kpl). No siinä en tajunnut että pitäähän se kaikki muukin uudistaa mikäli kompuransiiven kokoa kasvattaa. Minulla ei siis ole mitään kokemusta/tietotaitoa tästä harrastuksesta. No n. 2kuukautta myöhemmin turbot valmiina ja loppusumma olikin 700e. kpl. Turboissa pitäisi riittää tuotto n.400hv? Mutta tuolla rahallahan olisi saanut huomattavasti parempaa ja isompaa.:)D)

Muuta mitä tuli tilattua
-FIC 750cc suuttimet
-jakopää hilppeet ja muut hihnat gates
-orkkis hihnakiristin
-aeromotive 340 bensapumppu jonka saa toimimaan re85 (riittääkö lph?)
sitten kytkinpaketti tuli erikseen ostettua USA partsilta joka on mallia CTF-DF536010.
Tarkoituksena ois RE85 laittaa käymään, siksi kysynkin mitä muuta laittaa kun
-Flashattava ecu (mikä?)
-uusi MAF (mikä, vai onko riippuvainen ecusta?)
-uusi intercoolersetti.
-hotwiret pumpulle.
-mitämuuta? mitä olisi hyvä ottaa huomioon?
ECU vaihtoehtojakin on niin monta, mutta olen eniten 3sxn tarjoama chrome ecu ja chrome ecu yhteensopiva MAF.in kannalla.
Lisäksi en ole löytänyt kunnon videota/purkukuvaa vaihteiston purkamisesta ja uudelleen kasaamisesta, jos joku tuntee yrityksen/henkilön joka näihin kanssa osaa niin apu olisi todellakin tarpeen.
Ohessa muutama kuva.

!!! En ennen näitä ole missään muodossa kirjoittanut, sekä jos tekstissä on epäkohtia joku osaavampi voi ne oikaista. Ps. juuri autoilun aloittanut nuori. !!!

http://mitsubishiclubfinland.com/bb...shi-3000gt-dodge-stealth-kunnostaminen.62682/
 

Liitetiedostot

Viimeksi muokattu
Ylös Bottom