Mitsubishi Grandis 2.4-16 Invite 5d

Liittynyt
22 Maaliskuu 2019
Tykkäykset
0
#1
Tervehdys! Lisääntyneen perheen takia olisi tila-auto hakusessa. Monet ovat moittineet kyseistä autoa. Onko sitten heillä henk.koh. kokemusta tiedä häntä, mutta nyt kysyisinkin teiltä joilla kyseinen auto on tai on ollut. Mallit plussat ja miinukset? Mihin kannattaa kiinnittää huomiota , kun menee katsomaan autoa? Onko niin bensasyöppö kun väitetään vai onko syy ratin ja penkin välissä? Entä yleensä käyttökustannukset? Olisin todella kiitollinen kaikista mahdollisista neuvoista ja kokemuksista.
 

Webtrap_86

Active Member
Club Member
Moderaattori
Liittynyt
16 Huhtikuu 2004
Tykkäykset
23
Sijainti
Lahti
#3
Perus tila autoksi hyvä ja yhtä varma peli kuin muutkin mitsut.
Jos manuaali niin onko kytkin ok(toki km vaikuttaa)
Jos automaatti ne vaihteisto öljyt.
Jakopää onko tehty.
Jarrut ja laakeri äänet, oikeastaan perus asiat ja yleinen huoltohistoria.
 

T.S.

New Member
Liittynyt
12 Maaliskuu 2019
Tykkäykset
0
#4
Itselläni on tuo grandis 2,4 bensa ja automaatti, niin tämä vie vähemmän kaupunkissa kuin esim Volvo v70 2,4 bensa ja automaatti eli on vähän miten tuota ajetaan. Muuten olen tyytyväinen tähän malliin mutta kontti on vähän niin näin minun käyttöä varten eli meinaan kontin säilytystilaa on vaan vähän ja vain kaksi kuorman kiinnityslenkkiä kontissa.
 
Liittynyt
22 Maaliskuu 2019
Tykkäykset
0
#5
Autolla ajettu 260000 ja jakopäärempan jälkeen 30000. Manuaalivaihteinen. Onko yleensä missä kilometrimäärässä kytkintä pitäny rempata vai riippuuko jälleen käyttäjästä? Yhdistetyksi kulutukseksi ilmoittavat 9,4L/100km. Pitääkö paikkansa?
 
Ylös Bottom