Mitsubishi Lancer GLI 1.6 16 V -97?

H

haije

Guest
Käytetty Mitsubishi Lancer GLI 1.6 16 V -97 farkku harkinnassa. Ruostesuojattu, jakohihna vaihdettu, huollot tehty. Ajettu 190 tkm, vm -97. Pyynti 6500 €, eiköhän vähän halvemmalla lähde? Kahdet hyvät renkaat, cd-soitin, lohkolämmitin, alumiinivanteet. Kats. 6/05.

Ajo tuntui tosi hyvältä, samoin vaihteet, jarrut, ohjaus ym. Ainoa ihmetys oli kummallinen "vinkuna" tai ininä, jonka luulin tulevan lämmityslaitteesta, mutta pysähdyksissä se ei kuulunut - mikä voisi olla, saako pois ja miten? Joku ehdotti hieman avointa takaikkunaa tai likaista raitisilmasuodatinta?

Hiukan meluisa ajossa oli, kuului tuulet ja renkaiden äänet, mutta muuta negatiivista en koeajossa huomannut. Kannattaisiko satsata? Haluan auton, jolla voi ajaa vielä jopa 150 tkm, eli en aio heti vaihtaa pois. Ajan lähinnä maantieajoa, n. 15-20 tkm vuodessa. Paljonko tällä voisi olla vielä kilometrejä nätisti ajaessa?

Itse en osaa laittaa autoa, joten huoltojen ja varaosienkin hinnat kiinnostavat. Missähän Hesassa/Vantaalla on merkkihuolto?

Ohjeita, vinkkejä, kokemuksia, hintoja (pääkaupunkiseutu) saa laittaa mielellään! Kiitos etukäteen.
 
Päätöstä en saanut tehtyä kahdessa päivässä ja nyt auto on jo myyty ??? Tiedä sitten, mitä menetin, jos menetin... :-\ Sorry jos tämä palsta oli väärä paikka kysyä tietoja, koska vastauksiakaan ei tullut esim. tukemaan ostopäätöstä tai kielteiseenkään kantaan...
 
Takaisin
Ylös Bottom