Mitsubishi Lancer rallyart perästä kolinaa

Liittynyt
23 Huhtikuu 2019
Tykkäykset
0
#1
Moi kaikille. Hommasin kyseisen auton pari kuukautta sitten (2011 vuosimalli). Kun ajan moottoritie vauhtia pidempään ja poistun liittymästä, eli hiljennän paljon. Takaa kuuluu metallinen ääni tai resonointi ja sitten se heti loppuu. Ääni ei edes joka kerta kuulu. Normi vauhdeilla ei kuulu ollenkaan. Kuumeneeko joku? Jarrut ja laakerit tuntu viileiltä. Onko kellään ollut vastaavaa?
 

Basbarduu

V GSR & A163
Club Member
Hallitus
Moderaattori
Liittynyt
31 Maaliskuu 2009
Tykkäykset
155
#2
Tutkisin eka jarrut. Millon perän öljyt on vaihdettu? Entä AYC nesteet? btw. se on Ralliart.
 
Liittynyt
23 Huhtikuu 2019
Tykkäykset
0
#3
Takakelkan pusla paskana. Maahantuoja sano, ettei muka löydy. Tarjos koko takakelkkaa 1280€. On kyllä hankala löytää. Ulkomitta 78mm. onkohan Evossa sama. Kattelin vaan, että joissain malleissa on kahdella, mut mulla yhdellä ja keskellä. Lasketaankohan toi kuluvaksi osaksi. Autoliikkeestä ostin 4kk sitten.
 

Liitetiedostot

-JP-

Active Member
Club Member
Liittynyt
31 Heinäkuu 2007
Tykkäykset
6
Sijainti
Tampere
#12
Hei!

Omistan 2010 vuotisen ralliartti sedanin. Käytin autoa viime vuoden puolella mekonomenilla ja sieltä tuli huomautus että "perän taaempi kannakekumi väljä" tarkoittanee ilmeisesti taaempaa apurungon puslaa.

Heiltä sitten kysyin hintaa vaihdolle ja delta-auto oli kuulemma heille vastannut ettei kumia saa yksinään vaan pitää ostaa kokonaan uusi apurunko(!)

Kysymykseni kuuluukin että saako näitä kumeja jostain vaikkapa sitten tarvikkeena jos nyt on mukamas väljä. En ole itse todennut vielä asiaa. Uusi apurunko taisi maksaa tuhansia niin ei hotsittas uusia apurunkoa väljän kumin takia.

Vaikuttaako kyseinen kumin väljyys katsastuksessa?
Onko tämä sama auto ?

http://mitsubishiclubfinland.com/bbs/index.php?threads/taka-apurungon-kannakekumi-pusla.61945/
 
Liittynyt
23 Huhtikuu 2019
Tykkäykset
0
#13
Pusla vaihdettu, mutta ei se siitä johtunut. Ilmeisesti perästä kumminkin. Pajalla kehuttiin, että Mäntsälässä on pätevä korjaaja ja oli epäillytkin, ettei puslasta johdu. Nyt kyllä kuulemma vaan lomalla. En mä googlettamalla löytänyt. Jos joku tietää kysesen korjaajan, niin olisin kiitollinen tiedosta. Tosin käy joku muukin.
 

hanski-58

Pajero 3.2D-ID Intense -07
Club Member
Liittynyt
10 Marraskuu 2005
Tykkäykset
7
#14
Onko tuo pusla niitä öljytäytteisiä, se saattaa hämätä kokematonta tarkastelijaa.
Mites putkisto, esim lämpöpelti?
 

Laza

///Ralliart///
Club Member
Liittynyt
11 Marraskuu 2009
Tykkäykset
2
#15
Lämpöpelti on ainakin sellainen osa, joka alkaa tietyillä kierroksilla rämisemään. Mutta sen kyllä kuulee selvästi jos tyhjäkäynnillä käy antamassa vähän kierroksia ja kuunteleepi.
 
Ylös Bottom