Mittariston vaihto?

jcarlson

New Member
Liittynyt
21 Tammikuu 2006
Tuli mieleen tuosta omasta "karvalakki" Galantista (pelkkä GL), että olisi hauska saada siihenkin kierroslukumittari kun tuntuu kiertävän niin iloisesti. On niin uskomattoman hyväpeltinen yksilö että jos siihen hiukan sijoittaisikin jopa. ;)

Tuollaiseen 900 Saabiin vaihdoin kerran ruiskumallista kierroslukumittarillisen mittariston ja oli helppo homma. Kaikki johdotukset oli valmiina, ei muutakuin vaihtoi mittariston ja alkoi pelaamaan heti.

Osaisikohan joku kertoa onnistuuko sama Mitsussa? Löytyy aika nihkeästi kytkiksiä ym. tietoa ja isolla tehtaalla on se ikävä puoli että on suurilla valmistusmäärillä voi eri malleilla olla paljonkin eroa. Saabilla kun vanhemmissa mm. lohko, kampura ja veivit (takokamaa) sekä vetarit ja moni muu on tismalleen sitä samaa karvalakeimmassa kaasarimallissa kuin 175hp turbossa. Ja usein kaikki johdotukset sun muut on valmiina lisävarusteille. Mutta toisaalta turpomalleja niistä kokonaisuudessa valmistettiinkin enemmän kuin karvalakkeja..

Näyttäisi purkaamolta löytyvän ihan kohtuuedullisesti noita mittaristoja kierroslukumittarin kera, niin olisi paljon tyylikkäämpi ratkaisu kuin joku erillinen ruma tuninkimittari.. :p

Jos ei muu auta niin pitää vaan ihan raakasti kokeilla vaan. Ja jos ei löydy valmista piuhaa niin vedetään sitten itse puolan miinuspuolelta, tuossa trankussa/pääteasteessa ei taida varmaan olla omaa pinniä kierroslukutiedolle kuten joissain Boschilaisissa on?
 

Mikke

New Member
Liittynyt
8 Tammikuu 2004
Ainakin GLX Galantista peräisin oleva mittaristo toimii varmasti. :) Siirtää vain sen nopeusmittarin vaijerin paikkaa. Helppo homma.
 
Ylös Bottom