Outlander 2.4 bensa 2008 lämmöt nousee

Liittynyt
24 Tammikuu 2019
Tykkäykset
0
#1
Elikkä tänäkesänä vedetty vaunua melko paljon, nyt alkoi kesken reisun lämmöt nousta tappiin. Ei meinaa laskea parkissakaan, kävin vesiletkuja puristelee niin alempi oli aluksi viileä mutta lämpeni sekin sitte. Nyt lämmöt seilaa ylös alas mutta ei pysy kauaa normaalina. Mistäpä vikaa etsimään?
 
Liittynyt
24 Tammikuu 2019
Tykkäykset
0
#2
Vetoautoa vaihdettiin niin viimeiset 20km lämmöt täysin normaalit, parkissa vaihtoautoa odotellessa ei laskenu lämmöt pitkälläkään odottelulla.
 

Tantero

New Member
Liittynyt
24 Tammikuu 2019
Tykkäykset
0
#8
Ei . Hetken jo luulin että meni helpolla mutta kyllä se jatku. Ei lämmöt nouse mutta nesteet karkaa siihen täyttösäiliöön. Vaihdoin syylärin korkin myös mutta ei seköön helpottanu. Pajalla mittasivat jollain mittarilla että jäähdytysnesteessä pakokaasua, eli kannentiivistettä... 1364€ oli kustannusarvio merkkipajalla sisältää kannentyöt ja venttiilityöt. Oon nyt rauhallisesti pibtakaasulla ajellu niin ei ole kovin paljoa oireillut.
 
Liittynyt
20 Elokuu 2017
Tykkäykset
1
#9
Paska homma jos olin oikeassa, mutta hirveen kauaa ei kyllä kannata pitkittää koska vika ei kyllä itsestään parane ja jossain vaiheessa tulee pahenemaan radikaalisti.
 
Ylös Bottom