Outlander PHEV jumittaa...

Liittynyt
23 Maaliskuu 2019
Tykkäykset
0
#1
Kiitos mukaan pääsysytä. Ja aloittelijan kysymys. Eilen hommattiin käytetty hollannin versio ja vähän ihmetyttää tuo pitkä lähes parin minuutin odotusaika, ennenkuin autolla voi ajaa? Tuubi viedeoissa hemmot pomppaa autoon, laittaa virrat päälle ja valitsimen D ja antaa mennä... meillä pitää odotella todella itkän ennekuin ready-valo syttyy.. Päivityksen hetki, vai joku asetus Vai mikä?
 
Liittynyt
23 Maaliskuu 2019
Tykkäykset
0
#6
Melkoisia ongelmia on tuossa liikkeelle lähdössä- välillä auto toimii ok, mutta ready-valo ei syty välillä lainkaan - käynnistys kuitenkin etenee kunnes tulee teksti "press barake etc.. to start" - Vlitsin siirtyy P-asennosta N asentoon mutta D tai R aiheuttaa vain piippauksen, eikä autolla pääse liikkeelle. Pahakin vika? Piippauksia tuntuu riittävän...
 
Liittynyt
23 Maaliskuu 2019
Tykkäykset
0
#9
Löytyypä hyvinkin Cobra- mitenköhän saisin sen pois päältä? MInkähän takia yleensä on laitettu.. Molemmissa avaimissa on cobran lätkä ja joku anturi + valo vilkkuu koejlaudassa. Lätkissä myös painonappi josta niihin syttyy punainen valo - mutta noista ei löydy mitään infoa auton papereista. Toisesta avaimesta oli patteri loppu mutta sen vaihdoin uuteen. Saakohan Cobraa pois päältä jostain vai vaatiiko korjaamokäyntiä? Toss aon kyllä jotain audio ja verkon salasanoja entisen omistajan jäljiltä ja niitä ei taida saada omin voimin pois. Auto on menossa huoltoon juurikin hetikohta..
 
Viimeksi muokattu

Basbarduu

V GSR & A163
Club Member
Moderaattori
Liittynyt
31 Maaliskuu 2009
Tykkäykset
191
#10
Pyydä huoltoa poistamaan se kokonaan. Hollantilaiset laittelee niitä koska sellainen pienentää vakuutusmaksuja tuntuvasti.
 
Liittynyt
3 Heinäkuu 2019
Tykkäykset
0
#12
Saitko Cobran pois? mulla menee hermo käynistyksen esto aktivoituu jos ei pistä 25sec virtoja päälle kun on avannut ovet.
can väyläinen häly saakohan huollossa ohjelmoitua pois vai pitääkö kaivella esiin ja purkaa mekaanisesti. täysin typerä ohjelmointikin paino napilla ja painimalla acc päälle pois ja sitten sitä ledi nappia. :mad:Mutta ei kyllä tottele ohjettao_O
 

Basbarduu

V GSR & A163
Club Member
Moderaattori
Liittynyt
31 Maaliskuu 2009
Tykkäykset
191
#13
Useimmista tuontiautoista häly on purettu pois vain osittain pois eikä se toimi silloin mitenkään järkevästi.
 
Liittynyt
3 Heinäkuu 2019
Tykkäykset
0
#15
Tuo taitaa olla vähän vanhempi malli itsellä ainakin can väylänen malli 4627. Lähinnä käynistyksen esto piuhat pitää löytää ja yhdistää.
 

Teuto

New Member
Liittynyt
9 Elokuu 2019
Tykkäykset
0
#16
Onkohan kukaan törmännyt Cobra 4627 osalta sellaiseen että pattereiden vaihdon jälkeen toinen noista läpysköistä ei tunnistu ollenkaan? Merkkihuolto ihmetteli tuota laitetta päivän ja sanoivat sen jälkeen että poistaminen vie sen jälkeen päivän tai kaksi.. Olisi ihan kiva jos saisi molemmat avaimet toimimaan sillä aikaa kun löytyy osaava huolto poistamaan tuo viritys.. Nyt sitten käytellään vain yksiä avaimia ja joka kerta ollaan jännityksessä että toimiiko tällä kertaa sekään.. Yllättäen tuota PIN-koodia ei ole löytynyt korttiin painettuna, joku lappu avainten mukana tuli jossa oli nelinumeroinen sarja mutta tuskin tuossa PINissä nollaa on mukana?
 
Liittynyt
6 Tammikuu 2019
Tykkäykset
22
#17
Minulla myös toinen avain jumittelee, mutta se kyllä lähtee toimimaan kun painaa muutaman sekunnin pohjassa sitä auton puoleista hälytin nappia ja painelee myös sitä avaimen nappia ihan vaan satunnaisesti.
 
Ylös Bottom