Outlander PHEV käryn haju

Liittynyt
6 Tammikuu 2019
Tykkäykset
22
#2
Nojuu, ja on tätä täälläkin foorumilla puitu jossain ketjussa. Itse juuri paikansin tuota käryn lähdettä muutama päivä sitten. Konttailin ympäri autoa ja huomasin, että itse asiassa koko pakoputki käryää eikä yksittäinen paikka kuten luulin. Johtuu siis siitä, kun moottori ei käy yhtäjaksoisesti pitkiä aikoja niin pakoputkeen tarttunut maantiepiki ym.moska alkaa sitten käryämään, kun putki lämpiää. Arvelen, että jos putken reitin suojaisi ainakin auton puoleen väliin saakka jollain pohjapanssarilla niin käryäminen loppuisi ajallaan.
 

Basbarduu

V GSR & A163
Club Member
Moderaattori
Liittynyt
31 Maaliskuu 2009
Tykkäykset
191
#3
Suomi-autoissa on parannettu versio pakoputkesta jonka pinta ei kuumene niin paljoa ja lisäksi maahantuoja on asentanut oikean etupyörän taakse Mitsun omaa kuraläppää suojaamaan putkea. Se käry tulee pahimmiten juuri tuosta etupyörän takaa. Suurin osa autoista on kuitenkin tuotu ulkomailta ja kyseisiä varusteita ei löydy niistä. Kuraläpän saanee ostettua timanttitiskiltä/Mega-Autolta.
 

Zuikkis

Active Member
Liittynyt
15 Lokakuu 2017
Tykkäykset
48
#4
Just omankin auton alle tuli rähmällään katseltua että mikä ihme käryää. Todellakin pakoputken alkukäyrä suorastaan silminnähden savuaa pinnastaan..

Auto on Ruotsiauto, ilmeisesti siinä ei ole noita varusteita.
 
Liittynyt
8 Marraskuu 2019
Tykkäykset
9
#11
Meidän auto haisee myös (Hollander). Lisäksi sisätiloihin tulee herkästi myös muiden autojen käryt ruuhkassa ajettaessa. Eipä käryt haitanneet edellisessä autossa. Onkohan peffiin saatavilla mitä-lie-käryjä-estävää ilmansuodatusta?
 
Ylös Bottom