Outlander PHEV remote control ja Bluetooth resetointi

Liittynyt
12 Syyskuu 2019
Tykkäykset
0
#1
Uutena täällä tiedustelen.

Yritin saada phevin remote controlia toimimaan android puhelimella, mutta järjestelmä ilmoittaa että autoon olisi jo liitetty kaksi laitetta, eikä useampia mahdu. Miten voin poistaa ennen asennettuja laitteita järjestelmästä? Lisäksi mietin mitä mahtaa resetoitua jos system valikon takaa menee resetoimaan auton järjestelmää? Autossa on myös sellainen ongelma, että se kyselee pin koodia esim puhelintoiminnon käyttämiseen. Hollannista ei varmaan vanhaa omistajaa löydä, joka pinniä kertoisi...?

Onkohan muilla ollut vastaavia ongelmia? Näiltä sivuilta on muuten saanut todella hyviä vinkkejä uusvanhan (2014 vuoden mallia) auton käyttöön.
 

Basbarduu

V GSR & A163
Club Member
Moderaattori
Liittynyt
31 Maaliskuu 2009
Tykkäykset
212
#3
Bluetooth yhdistäminen:
1568353138852.png

Käytännössä siis.
Auto pysäytettynä käsijarru päällä.
Settings-> System -> Pairing -> Register (tässä kohtaa näkyy koodi) ja puhelimen pitäisi löytää "Hands Free System" niminen laite. Johon sitten yhdistät puhelimella. Kun olet parittanut puhelimen se tulee näkyviin auton BT laitteiden listalle josta valitset sen ja olet valmis.
 
Liittynyt
22 Tammikuu 2020
Tykkäykset
0
#4
Kysymys! Parituksessa -> System -> Pairing - tämän jälkeen kysyy nelinumeroista koodia. Sitä minulla ei ole. Miten resetoidaan jotta tehtaan koodilla voidaan edetä (1212) onnistuuko muulla kuin korjaamolla?
 

Zuikkis

Active Member
Kaupallinen Ilmoittaja
Liittynyt
15 Lokakuu 2017
Tykkäykset
64
#5
Huoltovalikon kautta saa nollattua, mulla oli sama juttu.


Eli Settings- ja Map -nappeja painaa samanaikaisesti jonkun aikaa, niin pääsee huoltovalikkoon. Tuolla ei kannata painella mitään turhaa ettei riko mitään, mutta hands free system - valikon alta muistaakseni löytyy resetti joka hävittää kaikki paritukset.
 
Ylös Bottom