Outlander PHEV Remote Control

MaxR

New Member
Liittynyt
13 Helmikuu 2020
Tykkäykset
0
#1
Moro. Tuli sitten tässä ostettua elämäni ekan Mitsun pari kk sitten hollannista tuodun 2014 mallin. Ajettu 155tkm.
Noin muuten olen suhtkoht tyytyväinen autoon, mitä nyt takajarrut jumittaa seistessä parkissa, ja pitkät valot on surkeat.
Eniten tosin yllätti se, ettei pääse ainakaan näillä keleillä töihin (30km) pelkällä sähköllä. Ennätyksenä eilen töistä kotiin 28km, tosin sen ajoin ilman lämmitystä. (Oli kivat kelit ulkona) :)


Mut sitten kysymyksiin. Valikosta ei löydy mistään, mikä viittaisi lämmityksen ajastamiseen, eikä Wi-Fi avainta tullut mukana. Eli voiko olla ettei sitä ole tässä mallissa, vai voisiko joku softa olla päivittämättä / joku purkki rikki? Porvoon autotalojärvessä eivät osanneet sanoa muutakuin että pitäisi kyllä olla, koska vesiletkut tulee akustolle..?
Lupasivat selvittää miten saisivat tämän selvitettyä, mutta siitä on jo kk, eikä mitään kuulunut.. Eli onko kellään tietoa sellaisesta porvoolaisesta liikkeestä missä osaisivat tällaisia asioita?
 
Liittynyt
16 Helmikuu 2005
Tykkäykset
13
#5
Toi takajarruhomma kannattaa katsoa, ettei ole niihin liittyvä kampanja tekemättä. Jumiutunut käsijarru voi johtaa fataaleihin seurauksiin, jos erehtyy luottamaan jarrun toimintaan.

Sellainen juttu tuli vielä mieleen, että näkyykö auton wifiä, kun kännykällä katsot saatavilla olevia? Jos ei näy niin sitä ei autossa ole tai on kytketty pois päältä. Jos autossa ei ole wifiä, niin ei taida olla lämmityksen ajastustakaan. Itselläni tosin kerran huolto teki molemmat toimimattomaksi ajamalla autoon väärän päivityksen.

Itselläni huonoja kokemuksia Järven myyntipuolesta. Kaksi kertaa olen yrittänyt käydä kauppaa sähköpostitse tarjousta kysellen eikä kumpaankaan vastattu. Ilmeisesti kauppa käy liian hyvin. Muista liikkeistä sain tarjouksen ja valitsin parhaan. Ostokseni kuitenkin yli 50000 EUR auto ja vaihdossa annoin ehjän PHEVn, joka meni parissa päivässä kaupaksi.
 
Viimeksi muokattu

Zuikkis

Active Member
Kaupallinen Ilmoittaja
Liittynyt
15 Lokakuu 2017
Tykkäykset
61
#6
Tuo ihmetyttää kivijalka autokaupoissa ylipäätään, miten voi olla varaa pitää ylimielisen penseää asennetta asiakasta kohtaan? Pari vuotta sitten oltiin emännälle uutta Renault Twingoa ostamassa, piti Vantaan Autoverkkokaupasta käydä hakemassa kun niin paloi käpy Lahden Autosalpaan mistä ensin yritettiin ostaa.. :)
 
Ylös Bottom